Krax, så kråkan!

Trött och hes…

Är sjuk idag, Har åkt på en riktig förkylning som heter duga med feber och bland annat så har det satt sig i halsen så jag har tappat rösten. Liam har också åkt på sin beskärda del och varit hemma från skolan. Hoppas att jag är någorlunda bättre tills imorgon då det är Lugna Favoriter igen. Jag har sparat på rösten och har inte vågat prata någonting vilket i sig blev rätt komiskt emellanåt antingen genom att det endast varit alla andra som pratat eller jag som försökt väsa fram något halvförståligt.

Pernilla har varit här idag och var så gullig då Niclas inte var hemma, men lite synd om henne också då det bara var hon som fick prata mest. 🙂

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, en god nattssömn är ofta en väldigt bra medicin.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

(eller snarare kråkan)

 1. Selma skriver:

  Hoppas du fortfarande inte är sjuk!! Att vara så söt när man är trött och sjuk är inte många som kan vara! Kraaam <3

 2. vet inte om du fortfarande är sjuk, men krya på dig:) hehe.. har haft en sån där vecka man inte riktigt hinner göra allt man vill, dock har jag läst dina inlägg bara inte hunnit kommentera.. men nu gör jag det, skönt med helg 🙂 kram på dig söta du<3

 3. Anna skriver:

  Inget kul att vara sjuk, krya på dig.
  Kram Anna

 4. Skriv din kommentar här!
  Testa detta: en mugg med varmt vatten, ej kokande, häll i en matsked honung och drick! Gör susen mot halsen!! Annars är ju en virre ett gammalt beprövat recept men kanske inte nu innan bebben kommit.. Krya på dig! Mvh Syster S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..