Dåliga förlorare…!! :)

Är fortfarande väldigt hes och gör allt för att undvika att prata, men det känns bättre idag ändå. Men jag har infört talförbud i ett par dagar för mig själv så att jag kan få tillbaka rösten inför våra nästa IDOL inspelningar som är om ett par dagar.

En av sakerna jag har roat mig med nu när jag legat på soffan och tyckt lite synd om mig själv var att kolla in massa klipp på Youtube. Och kom då av en händelse in på några klipp med dåliga förlorare. Ni har säkert sett kortare varianter av dessa i en reklamfilm som gått de sista åren lite då och då på TV och jag älskar dem. Men här ser men hela klippen och jag har valt ut några som jag tycker är roligast.

[youtube IUtIuf2bhPI 720 500]

Visst är det roligt det här, vilken dålig förlorare. Så taskigt att bara få vinna badsalt, ha, ha! Men jag vet med säkerhet att just denna film är inte på riktigt. Att det bara är skådespeleri som reklambolaget gjort för reklamkampanjen för det lotteri som den skulle göra reklam för. Och visst är det genialiskt.

Här kommer en annan bra som också är bra:

[youtube aF0HgniuZ1A&feature=related 720 500]

Såklart är även denna inte på riktigt. Men visst är det bra gjort.

[youtubeplay id=”IUtIuf2bhPI” width=”720″ height=”500″]

En stor eloge till de som har skött castingen för det här då de hittat vanliga människor som för det första spelar så bra och där man inte ser igenom att det är en bluff, till och med den lilla killen. Det roliga med detta är ju att det är många som verkar sig komma ihåg när de sett detta på tv på 90-talet. Men då har deras minne skapat ett minne för de här är faktiskt gjorda bara för ett par år sedan. Kul, kul!

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Selma skriver:

  Haha det var kul! 🙂
  haha och det som Cicci berättade för dig e värsta kul! Till och med jag som bara stod där blev jätte chockad!!
  Kram till dig finaste <3
  P.S – Sorry för att jag inte har kommenterat på länge, har verkligen inte haft tid. Har haft så fullt upp med skolan oså.. hehe

 2. Hej Laila hoppas allting e väl med dig! Har skrivit ett mail till dig på Fb om det är din Fb ja skickat förfrågan till o ingen fejk? Hoppas du kan läsa det när du har tid.

  Mvh Victoria Limenza 🙂

 3. Anna skriver:

  Hej Laila!
  Jag vet att det är försent för att tipsa juryn om talanger men skulle jätte gärna vilja tipsa om min kompis Linn Brikell som brinner för musik. Hon har en grym sångröst som sticker ut ur mängden. Jag tror att ni skulle bli mycket imponerade utav hennes begåvning. Så länge jag har känt henne så har hon alltid hållit på med musik och skrivit egna låtar , hon spelar även gitarr.
  Här har ni några smakprov på henne.
  http://www.youtube.com/watch?v=r145m4rc6Rw
  http://www.youtube.com/watch?v=y3Hg7ssbxlg&feature=related ( detta är en utav hennes egna låtar)
  http://www.youtube.com/watch?v=3nJ_uMXiI6c&feature=related

  Tacksam för svar, och vi hoppas att Linn är någon ni söker.

  Med Vänliga Hälsningar
  Hennes två vänner Maja och Anna.

 4. lotta skriver:

  Ha,ha, skojigt var det!! Roligt att höra alla förklaringar
  som de hade och det finns ju en hel del att ta till om man verkligen vill. Mannen på sista klippet var så skön.

 5. malin skriver:

  Men guud! I första klippet blir man nästan förbannad på kvinnan. Ha-galen verkligen! Skönt att det bara var inspelningar. Men det var trovärdigt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..