Snygg häck!!

Ja just det! En riktigt snygg häck vill jag ha! En sådan där häck som skyddar mot insyn in mot tomten om ni förstår vad jag menar 🙂

Igår var de hos oss och grävde en massa för att plantera just vår nya häck som vi ska ha runt tomten. Det är en slags thuja och de plantor vi har köpt är redan 1, 50 m höga. Så redan från start får vi ett rätt bra insynsskydd. Sedan så ska dessa plantor växa med ca 50 cm per år så till nästa sommar har vi en häck runt hela huset som är närmare 2 meter vilket känns riktigt bra. Då kan vi springa runt på tomten utan att grannarna eller någon annan ser. 🙂

Även om det kostar lite mer att köpa plantor som redan är så högt uppväxta så kände vi att det verkligen var värt det. Och det börjar redan se riktigt bra ut.

Självklart så var ju Liam väldigt intresserad av allt grävarbete och fick tillslut sitta en stund i knät hos grävmaskinisten. Så han kände att han också hjälpte till. Här kommer lite bilder från gårdagens plantering:

Idag har inspelningen med Idol startat, och nu är vi i Stockholm vilket är superskönt. Även om det är långa dagar så är det så skönt att man har så nära hem och får sova i sin egen säng och slippa långa resvägar. Det kommer mer rapporter om detta sedan.

Så här såg Liam ut när jag kom upp till hans rum igår när jag skulle natta honom. Han hade bäddat ner sig själv och ALLA sina gosedjur. Såg så roligt ut!

Kram

/Laila

 1. Jenny skriver:

  Hej!!

  En liten fråga vart hittade ni så höga plantor och vad kostade de styck… vi ska oxå fixa en snygg häck 😀 men vill inte ha så låga plantor ….

  Ha en fortsatt bra dag 🙂

  Kraaaaaaaaaaaaam

 2. söta bilder och skönt att ni får gjort saker på tomten:)
  hehe, ja precis som Selma säger ,snyggt linne ! jag brukar sno det ibland från min syrra ;D kram på dig<3

 3. Selma skriver:

  Så söta bilder på er 🙂 Jag älskar verkligen ditt linne! Ciccis syster har ett sånt och gissa om jag blir avundsjuk när Cicci lånar det från henne!? 😉
  Det blir nog jätte bra/fint med häcken, välidigt skönt att inte ha så mycket insyn!
  Kram på dig going<3

 4. LInda skriver:

  Hejsan Laila. Tack för en trevlig blogg.
  DU som antagligen har massor av läsare tänkte jag be om du kunde länka en hemsida adress. Det handlar om att vi kämpar för en säker vård. Vi som jobbar inom vården, har det ju inte så kul alla gånger. Långa pass utan raster, underbemanat, övertid utan ersättning m.m. Om vi dock får så många som möjligt att skriva på denna sidan, att skaffa ett förbud mot nedskärningar inom vården kan vi komma rätt långt. En modig läkare vid namn Arvin har startat denna grupp.
  http://www.sjukvardsreform.se/Valkommen.html

  Det hade betytt mkt för sveriges vård att bli säkrare. Då patienter svävari fara, med överbeläggningar och ja, som jag skrev innan.
  Tack på förhand! Och lyckja till med magen!

 5. Sofia skriver:

  Jättefina bilder på er båda! 😀 ni är så söta båda två! 🙂
  och bilden på Liam med sina gosedjur va ju bara för gullig! 😉
  det blir säkert jättebra med häcken! Skönt att inte ha för mycket insyn!
  Massa kramar fina Laila <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..