Bakom kulisserna IDOL….

Ja, då är vi här igen. Inspelning av IDOL hela veckan. Jättekul som alltid… blir ett kort inlägg idag då vi har mycket att göra och dagarna är långa så jag passar på i pausen.

Ljudkillen är tillbaka igen. Han gillar verkligen att kolla in hur mycket batteri man har kvar i mikrofondosan. Han ska dit och pilla hela tiden… det hjälper inte att säga att jag faktiskt är gift OCH gravid. Han ska dit i alla fall… 🙂

Och nu har han hittat Anders också. Det är hans nya favorit, så nu ska han dit och pilla med….he, he!

Säga vad man vill, men himla roligt har vi! 🙂

Kram

/Laila

 1. Jossan skriver:

  hejsan!
  jag heter jossan och är 15 år, jag och mina kompisar är en av alla som sökte till idol, vi gick tyvärr inte vidare. Nu är det så att en av dom som var med heter JULIA RIDDERDAL hon är riktigt duktig på att sjunga. Tänkte kanske om du hade tid så skulle du kunna ta en titt på henne på youtube, sök på hennes namn så kommer det upp några vidiosar med en ljushårig tjej som sjunger (born this way är den senaste). du kommer inte bli besviken, du har min mail som jag skrev in ifa..

  kram och det ska bli kul att se dig i höst i idol!
  (om du har tittat så kanske du skulle kunna skicka ett mail till mig skulle bara vara kul att veta!)

 2. okej, nu är jag taggad och vill ha en ny säsong:D ! bra va?! fin är du<3 puss & kram

 3. Selma skriver:

  Ska bli jätte kul med en ny säsong av idol! Men mest av allt så har jag saknat att få se underbaraste dig i tv rutan 🙂
  Haha älskar dom här bilderna på er och ljudkillen, alltid lika roliga varje gång. Puss&Kram <3

 4. Sofia skriver:

  Gud vad jag längtar tills Idol drar igång igen! 😀 har längtat efter att få se dig på tv! 🙂
  det ser ut som om ni har det jättekul på era turnéer!
  Haha jätteroliga bilder 😉
  massa kramar til dig fina Laila <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..