Supersnygga skor, hurra!

Har idag varit på en helt nyöppnad butik som ligger på Söder i Stockholm som heter The Apartment och ligger på Långholmsgatan 36 Hornstull. Coolt koncept i butiken där hela butiken är uppbyggd som en lägenhet och där varorna skayltas lite roligt efter det. Tex så finns där en säng (sovrumsdel) och ett badkar (badrumsdelen). Låter kanske lite tokigt, men det är helt rätt och väldigt snyggt och smart inrett.

Och det är ju inte bara så att det är en coolt inredd butik, de har dessutom fantastiskt snygga skor också. I och med att de köpt in våra smycken från Rock by Sweden så fick jag genom det reda på hela konceptet och även rapporter från syrran som var där att det var väldigt snygga skor. Så jag var väldigt nyfiken och åkte dit idag. Det skulle jag nog inte ha gjort, eller jo det skulle jag! 🙂

För det hela slutade med att jag kom hem med 3 par nya skor som jag inte kunde låta bli att köpa. Det är både skor och väskor som de har och två märken som inte finns i någon annan butik i Sverige vilket också gör det lite roligt. Det är snygga och coola skor och några är även lite rockigare på ett smakfullt sätt. Helt  min smak. Har verkligen saknat en sådan butik i Sverige. Och vet ni vad det bästa är. De flesta skorna ligger faktiskt UNDER tusenlappen. Så gissa om jag blev glatt överraskad. Och det var rätt svårt att välja, men tillslut blev det de här fina skorna:

Snygga va!

Idag har jag annars varit på Lugna favoriter på morgonen. Om ni är nyfikna på hur det såg ut så kan ni gå in på länken här, en otroligt smickrande bild på mig som är MYCKET morgontrött i Peter Borossys blogg. 🙂

Nu ska jag njuta av en skön helg med min kära familj.

Stor kram

/Laila

 1. Du är galen kvinna, sätta skor på bordet!!! Fast jag kan hålla med om att de var fräcka!!!
  Må så gott! Och tack för en härlig blogg!!!

 2. Louise skriver:

  Grymt snygga skor! Me like 🙂

 3. Anna skriver:

  SNYGGA SKOR!!
  Önskar att jag var lite kortare… (177cm lång) Då hade jag shoppat loss! Det är riktigt snyggt med klack! Stiligt!.

 4. Louie skriver:

  Riktigt snygga skor allihopa!

  Såg för ett tag sen at du ville ha lite tips inför sommarsemester och att en del tipsade dig om Öland.
  Om ni funderar på att åka dit så kan jag varmt rekommendera er att titta på detta huset som finns till uthyrning på norra Öland.

  http://www.solhem-oland.se/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..