Uppvisning på skolan…

Idag var stora dagen D för Liam. Hans klass hade i dag sitt uppträdande med massa låtar som han och klassen har övat på i flera månader. Det var massa sånger om olika djur och alla barnen hade blivit tilldelade att höra till en viss låt och skulle därför klä ut sig till det djuret. När sången sedan framfördes som man ”tillhörde” så stod de barnen i mitten längst fram på scenen och gjorde lite rörelser och annat till sången. Men alla barnen sjön alla låtarna tillsammans. Liam hade längtat så efter detta att han hade bjudit med nästan hela släkten att komma dit och titta. Så till Liams glädje var vi rätt många förutom jag och Liams pappa som kom och tittade på honom,

Liam i sin papegojdräkt...

Duktiga var de alla i alla fall och det är faktiskt väldigt underhållande just med tanke på att det ibland blir lite tokigt när man har med barn att göra. Och så var det kul att se hur kreativa alla dräkter var på barnen. För det är faktiskt svårt det där. Hur klär man tex ut sitt barn till en myra? Eller hur klär man ut sitt barn till en orm? Ja, inte helt självklart för man vill ju inte åka och köpa en dyr maskeraddräkt till det hela. Nä, man knepar och knåpar hemma. Och just därför var det kul att se alla kreativa lösningar. Själv fixade jag Liams papegojdräkt. Han fick ha svarta byxor och svart långärmad tröja. På tröjan sydde jag fast lite större gröna fjädrar som jag köpt på Panduro och så hade jag köpt en näbb som han kunde ha. Som pricken över i så sprayade jag hans hår grönt och gjorde en lite papegojlik frisyr. Och vips, så var han förvandlad till en papegoja. Jag blev rätt nöjd ändå, men framför allt så var Liam nöjd med dräkten och det är ju huvudsaken.

Efter uppträdandet gick alla barn och föräldrar ner till sjön och hade picknick vilket var jättemysigt. Då passade några av barnen på att BADA!!!! Brrrrrrr!!! Ja, de tyckte också att det var kallt. Undra hur många som kommer blir förkylda till helgen. 🙂 Liam ville också bada, men det fick han varken för mig eller hans pappa. Inga mer förkylningar nu om jag får be.

Bild på sjön från picknickfilten...

Liams pappa Mason och jag...

Liams hår var så grönt att det smälte nästan in i gräsmattan när han lade sig på den...

Testade en ny dricka på picknicken idag och det var en juice i ”festisformat” som är av  100% frukt och inga konstiga ämnen i. Dessutom så ska en sådan dricka motsvara en hel frukt av det dagliga rekommenderade intaget. Det tyckte jag lät bra och testade det och måste säga att det smakade faktiskt bra. Så ett litet tips till alla er andra mammor som har antingen problem med att få barnen att äta frukt eller vill ha nyttigare alternativ till Festis och Mer.

God dricka!

Annars så är jag väldigt glad för en annan sak idag, jag ska nämligen fixa till häcken imorgon runt tomten. Nu kommer nämligen plantorna. Vi har ju grävt och förberett innan men nu ska det planteras och fixas hela helgen. Återkommer imorgon med lite bilder på hur det blev.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

  1. Vad mysigt det ser ut! En väldigt fin bild på dig och Mason! 🙂 kram på dig fina du<3

  2. Andrea skriver:

    Fin o rolig dräkt du fixat!
    Kul att se dig l mason på samma bild för då såg man verkligen hur lik Liam är er båda! Han ser väldigt ung ut:) ….. ( mason alltså)

  3. Sheila skriver:

    Åh det lät ju kul! Vad gullig han var 😉

  4. Härliga bilder och fin Liam var…jag och min hund badade igår kallt tyckte jag men ej min hund hon ville ej gå upp,så tur picknick med för mat då kommer hon direkt,hade samma dricka med som du t.o.m hunden tyckte om den,Ha de fint

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..