Plantering av häcken…

Igår på kvällen kom våra häckplantor. Så jag hade kallat hit mina bröder Johan och Jonas med respektive för lite hjälp med att lasta av alla plantorna så att det skulle gå fort. Det är fördelen med att ha många syskon som bor relativt nära och alltid är så snälla och ställer upp. Så de kom och hjälpte till. Och idag var stora planteringsdagen för häcken.

Återigen hade jag kallat på pålitlig arbetskraft av samma som kvällen innan. Fy tusan vad de jobbade på bra och vi fick till det riktigt bra. Jag och Niclas är dem evigt tacksamma för all hjälp. Jag hjälpte till så mycket som jag vågade och kände att jag klarade av och servade sedan dem alla med gott att dricka då det blev rätt varmt att hålla på och gräva en massa.

Min bror Jonas sambo och blivande fru Lindah är väldigt duktig på att ta kort och hon mailade mig precis några som hon hade tagit under dagen. Så här kommer lite bilder från planteringen…

Nu är vi alla helt slut och ska faktiskt ta och mysa till det och lägga oss i sängen och titta på tv. Ska kanske titta på någon av de filmer vi köpte tidigare i veckan.

Ha det så bra allesammans!

Godnatt!

Kram

/Laila

 1. Selma skriver:

  Ja Lindah tar verkligen jätte fina bilder!! Riktigt duktig är hon. 🙂 Jag menar kolla bara på bilden på dig!! Så vacker 🙂 Kram på dig underbaraste <3

 2. Sofia skriver:

  Blir säkert grymt fint när trädgården är helt klart 😀

 3. Amina skriver:

  Mycket fina bilder! Hoppas du har en bra dag! 🙂

  Passa på att svänga förbi min nyöppnade hemsida http://www.friskafotter.com, jag är diplomerad medicinsk fotterapeut och även utbildad i manikyr och pedikyrist. Min klinik ligger i Solna. Mer information finns på min hemsida.

  Soliga hälsningar amina

 4. Snygga bilder och en otroligt vacker gravid kvinna.

  Kram

 5. Lindah är verkligen OTROLIGT bra på att ta kort , jätte duktig , kuul ! 🙂 finfina bilder o en söt Laila<3 Nu kunde jag äntligen kommentera o läsa din blogg, har vart så stressad i veckan så blev inte av, så skönt med helg då man kan göra som man vill och bara slappna av:) kram på dig gooing!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..