En glad unge!

Varje vecka tränar Liam judo som han älskar. Och nu var det tävling med klubben och han tävlade i sin viktklass. Jag var där och tittade på såklart och gissa vilken glad unge jag fick med mig hem då han tillslut kämpade på och vann sin viktklass. Han fick dessutom en fin guldmedalj som han var väldigt stolt över.

Liam som alltid älskat att brottas och fightas ända sedan han var väldigt liten, ja så länge jag kan minnas så är faktiskt judo en perfekt sport för en grabb som honom. Det är en väldigt bra sport för en aktiv grabb samtidigt som den lär ut andra delar såsom respekt och uppförande. Jag kan verkligen rekommendera att testa judo om ni har aktiva barn som vill börja med någon sport.

Jag måste avsluta dagens inlägget med ännu ett klipp från Youtube. Det verkar som att jag har fått massa djurklipp på hjärnan. Men när jag såg detta klippet skrattade jag väldigt mycket och vill dela med det till er. Hoppas att ni också gillar det.

[youtubeplay id=”UXDq6x4w3NQ” width=”720″ height=”500″]

Ha det så bra.

Kram

/Laila

 1. Selma skriver:

  Vad kul för Liam!! Den medaljen borde han vara riktikt stolt över 🙂 Roligt klipp också, hehe! Kram på dig going <3

 2. Heja Liam du är bäst!!! Grattis!!!

 3. ida skriver:

  härligt.

  hoppas allt e bra med er. jo en fråga du et ingen som söker en hund.? jag har en till salu

 4. Sofia skriver:

  Gud vad roligt att Liam vann i sin viktklass! 😀 Hälsa honom stort grattis 🙂
  jag gick också på judo när jag var lite mindre. Jag tyckte att det var jättekul 😉
  haha klippen som du lägger upp är jätteroliga!
  massa kramar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..