Roliga lappar….

Har ni läst boken som David Batra kom ut med för ett par år sedan där han samlat ihop massa konstiga lappar som folk har skrivit och satt upp i trapphus, i tvättstuga eller på anslagstavlor? Det var ju ett tag sedan den kom ut men jag tycker att de här lapparna är lika kul fortfarande och blev påmind om det igår när jag fick ett mms på en liknande lapp som antingen varit i hans bok eller så skulle den platsa där utmärkt.

Så här såg den lappen ut:

Visst är det kul. Det börjar ju så bra, det är artigt och så får man en känsla av att personen vill verkligen ta hänsyn till sina grannar och visa respekt. Men så vänder det hela och det visar sig att personen i fråga är inte enbart en smula egoistisk och självupptagen. Ja, helt och hållet i sin egen lilla egobubbla. Ha, ha! Vet som sagt inte om den här lappen är med i Batras bok men satt och kollade runt lite på andra lappar som faktiskt har varit med i hans bok och hittade några som jag tycker är lite kul:

Såg förresten att det var något fel på klippet på förra inlägget. Har fixat det nu så nu ska man kunna se den fantastiska sengångaren och hans  lilla ”äventyr”. 🙂

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. En kompis till mig hittade en lapp i hennes uppgång där en person hade blivit besluten på sin TV, och då hade skrivit en lapp ”Du som snodde min TV – här har du fjärren!” och lämnade fjärrkontrollen till tillhörande TV, fasttejpad på lappen.

 2. Lola skriver:

  Kolla in argalappen.se ,mkt roligt:)

 3. Paris skriver:

  jag kan inte se lapparna, dom är för små 🙁

  kram!

 4. Selma skriver:

  haha.. vilka roliga lappar! 😉
  Ha det så bra finaste du, kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..