Lite tips till Mors dag…

På söndag är det mors dag. Har ni funderingar på vad man ska köpa till sin älskade mamma, sin fru eller kanske önska sig själv så har jag det perfekta tipset.

Som jag berättat tidigare så tar vi in Burt’s Bees naturliga hudvårdsprodukter till Sverige. Och eftersom jag själv har en litet bebis i magen så tänkte jag tipsa alla andra blivande mammor om några jättebra produkter vi har för gravida.

Mama Oljan är en helt underbar olja som är toppen för torr hud och fungerar för hela kroppen – super skön efter ett bad eller en härlig dusch.

Och om man har lite trötta fötter så kan man unna benen och fötterna MAMA FOOT AND LEG CREME en kräm är som speciellt framtagen av pepparmyntsaolja och rosmarinextrakt som lugnar och återfuktar.

Och sist men inte minst min absoluta favorit MAMA BELLY BUTTER, och används för att minimera bristningar. Jätteskönt att smörja in den lilla magen med.

Och efter som det är Mors dag nu så har en liten överraskning till er läsare på Mama och alla mammor.  Jag har ordnat så att om ni skulle vilja handla Burt’s Bees naturliga MAMA produkter så får ni alla 3 produkter till priset av 2. Ett litet Mama Kit kan man säga om man är lite fyndig.

Gör i så fall så här: Gå in på vår hemisda, välj två av tre Burt’s Bees MAMA produkter : skriv ”MAMA” i rutan ”Övrigt/Kod” vid utcheckning. Då får du per automatik den MAMA produkten som du inte har beställt på köpet. Ett litet tips är att beställa Oljan och Foot & Leg Cream, så får du MAMA BELLY BUTTER på köpet värde 169kr. Då sparar du mest pengar på ditt köp. Detta erbjudande gäller fram till 30/6 eller så långt lagret räcker och gäller bara dessa tre produkterna.

Glöm inte heller att kolla in Rock by Sweden också, där kan ni också hitta tips på Morsdags presenter.

Ha en skön fredagkväll!

Kram

/Laila

 1. Elaine skriver:

  Vilket härligt erjudande!
  Det ska väl gälla fortfarande?
  Jag får det bara inte att fungera. Jag väljer oljan och foot and leg cream men jag ser inte att jag får något på köpet även om jag skriver MAMA i övrigt-fönstret. Vet inte om det är jag som är lite korkad…
  Är det någon som kan hjälpa mig vore jag superglad!
  MVH Elaine

  1. Hej Elaine! Det ska ske per automatik när man packar dina varor, därför ska du skriva Mama i övrigt fönstret. Lycka till!

 2. Hej,
  Vilket bra tips och bra erbjudande…jag är i vecka 20 och har nu beställt detta lilla paket till mig själv i lite försenad (första) mors dags present 🙂

  Kramar Åsa

 3. Andy skriver:

  Hej,

  Svar: Produkterna håller minst 12 måndader efter att du har öppnat dem:) I sluten förpackning minst 2 år.

  Bästa,
  Andy

 4. Ida skriver:

  Hej! Hur länge håller produkterna? Jag är inte gravid (än) så det tar ett tag innan jag behöver ett belly butter!

 5. Hej Laila! Jag är 17 år och undrar vart du hittar alla dina megasnygga skor och din handväska:D ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..