Sveriges nationaldag…

Idag är det Sveriges nationaldag. Dock har jag inte firat det särskilt, hade ju i och för sig varit lite roligare om vi hade varit mer benägna att fira som norrmännen men vi är långt ifrån dem än. Men jag tycker faktiskt att det blir lite bättre för varje år. Tv-kanalerna gör ett tappert försök att engagera oss mer genom att ha olika nationaldagsprogram med olika artister och framträdanden. Hoppas att det blir lite mer fest av nationaldagen i framtiden, men så länge tycker jag bara att det är skönt med en extra ledig dag tillsammans med familjen.

Nu är det så att man absolut INTE ska klaga på värmen. Vi har ju haft otroligt kallt och lång och tråkig vinter och man har bara längtat. Men varför är det så att det sällan är behagliga mellanting, det är fullt ös för vädergudarna vare sig det gäller vinter eller sommar. Ena stunden iskallt, och andra stunden högsommarvärme. I normala fall så älskar jag när det är så här varmt, men jag har ännu inte fått upp alla gardiner hemma för våra stora fönster i vardagsrummet så det är vääääääldigt varmt, ja, faktiskt som en bastu där hemma. Puh! Men som sagt, man ska inte klaga, otroligt härligt att ha så här varma dagar redan i början av juni. Hoppas att det håller i sig ett bra tag, tänk vilken härlig start på sommarlovet för barnen…

Här kommer ett klipp som jag tyckte var lite kul…

[youtubeplay id=”S9h_-mU8z94″ width=”720″ height=”500″]

Någon som blev rädd? 🙂

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Anette skriver:

  HAhaha… jag blev fan rädd!!! Vilken äcklig orm sen, fy 🙂

  Ha en trevlig dag. Take care

 2. Ja gissa om jag blev rädd. Hoppade nästan av stolen, haha

 3. Maria skriver:

  hahahahahahaha, laila. jag hoppade till och skrek på jobbet när jag såg detta klippet 😉 ta hand om dig och familjen, all lycka till er!!

 4. Selma skriver:

  Hahha vad rädd jag blev, och Cicci som satt brevid mig har redan sett den här, så hon skrattade innan.. fast jag trodde inte ormen skulle dyka upp sådär, usch! ;D
  kram på dig Laila <3

 5. Helena skriver:

  Rädd?! Shit, jág blev skitskraj o hoppade en meter!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..