Klapp på ryggen…

Idag vill jag faktiskt ge mig själv en klapp på ryggen. Jag känner mig stolt och mycket nöjd med mig själv. Då jag har en man på kryckor som inte kan jobba så mycket här hemma med huset just nu så har jag tagit tag i ett par saker som var tvungna att göras. En sak som jag fixade idag var att måla vår terass. Det blev riktigt bra och som sagt känner jag mig väldigt stolt. 🙂

Annars så har jag varit med Liam idag och badat vid sjön. Jag har då inte badat, jag står fast vid att jag är en badkruka men Liam som är raka motsatsen har badat. Och det var nästan så varmt att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att bada själv. Det var hela 23 grader varmt i vattnet, kan ni tänka er, i början på juni. Underbart! Så jag satt vid klippan och tittade på medan han hoppade i vattnet och nöjde mig med att doppa fötterna en stund.

Härligt med sommar!

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Maya skriver:

  Vad härligt med bad 🙂 Och du fick säkert lite färg medan du målade, 2 flugger på en smäll så att säga 🙂

 2. Jonna skriver:

  fin du är!
  Kan du inte ha frågesport igen??
  och ta massa kort och visa på ditt hus! =) Jätte nyfiken..

  Även på HUR du får ditt hår så fint? videoklipp på de hade ALLA älskat!

 3. Karin skriver:

  Vad fin tomten har blivit!!

  Vad söt Liam är.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..