Vilken härlig dag….

Tänkte skrivit lite igår om sista inspelningsdagen med Idol, men jag hann faktiskt inte. Det blev rätt sent när jag kom hem och var sedan helt slut så jag orkade faktiskt inte blogga. Hoppas att ni förstår. Här kommer dock en liten bild från gårdagen.

Idag har jag annars haft besök av min mormors underbara systrar, moster Kerstin och moster Laila. Ja, vi heter likadant moster Laila och jag. Likaså har även min syster, hennes sambo Clabbe och hans barn och Niclas son Tim varit här. Och gissa vad vi åt för mat idag? Kroppkakor! Mums mums! Det var så himla gott, de blev helt perfekta och jag åt så mycket att jag låg nästan som i paltkoma resten av eftermiddagen och kvällen.

Min fina syster Linda kramar stärkelsen ur den rivna potatisen… lagom ska det vara…
Ok, det blev en suddig bild, men fläsket ska kryddas och smaksättas rätt…
Moster Laila och Linda står och rullar kroppkakor…
Och se så fina de blev, äkta Öländska kroppkakor!!!

Annars har jag mest vilat ute på vår altan under ett parasoll. Det har varit så skönt. Imorgon kan jag nog lägga upp lite bilder på hur det blev i vår lilla hörna på altanen där vi har en ny skön soffa att sitta och sola eller slappa i under skuggan.

Hoppas att ni också har haft en lika skön dag som jag.

Stor kram!

/Laila

 1. Fia skriver:

  Hej Laila!
  Rackarns vilken snygg mosaik ni har i köket!!
  Vad heter den och var kan man få tag i den??

  Många soliga kramar till dig och bebben!

 2. Linda skriver:

  Hej Laila!! Såg din vän Andreas Carlsson på sweden rock festivalen igår!!
  Han ser väldigt bra ut=)
  kram på dig!

 3. Håller med Åsa att självklart förstår nog alla att du också behöver ta det lugnt ibland. Jag är jätteimponerad av dig att du över huvudtaget hinner blogga i stort sett varje dag som du gör med tanke på hur mycket du har att göra för övrigt. Så känn ingen ångest över om du inte hinner blogga någon dag det har vi givetvis överseende med.

  Kram på dig

 4. Selma skriver:

  Jätte fin bild på dig Laila!!
  Kul med besök av släkten 🙂
  Stor kram till dig <3

 5. Laila du är ju oxså bara en människa precis som vi alla andra okej du bloggar..men behöver oxså ta det lungt ibland,jag förstår dig…och nu ska jag snart göra kroppkakor ihop med mina söner Gott,Ha de bäst du och dina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..