Nya utemöbler…

I fredags var vi och handlade nya utemöbler till altanen som är färdig. Jag var runt över hela Stockholms län känns det som för att hitta den perfekta soffgruppen att ha. Överallt där jag kom var det antingen inte rätt stil som jag ville ha eller så var möblerna slut och skulle inte komma förrän i augusti. Nä till augusti kände vi att vi inte kunde vänta, så det var bara att leta vidare. Och att vara envis lönar sig ibland. Jag hittade tillslut möblerna och ett helt underbart parasoll som har en liten asiatisk känsla över sig att ha till. Vi har redan använt utemöblerna rätt flitig den här helgen då det varit mycket folk här hela helgen. Så det känns helt rätt.

Det har varit så himla varmt de senaste dagarna nu så det var rätt skönt att det varit lite molnigt i början på dagen och att det även verkade som att det kom regn inatt. Det kändes lite som att luften ”rensades” lite och att det inte var lika kvavt längre. Nu ska jag lägga mig på soffan och titta på en film och njuta av en härlig söndagskväll.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

  1. Linda skriver:

    Michelin: parasollet finns på nordiska hem lifestyle i Mörby, Danderyd. Tel nr 087533350.

  2. Hej, oh va snyggt det är…
    Men snälla Laila kan du tala om vart du har köpt det där parasollet? Ett sådant har jag letat efter men hittar det ingenstans… vill du dela med dig av vart du har köpt det? Så vore jag oerhört tacksam… Du får gärna skicka ett mail och berätta… Ha en fin sommar!
    // Michelin

  3. Supersnygga utemöbler, vart har du hittat dem och vad heter dem.

  4. Åh ! Det blev ju riktigt fint måste jag säga , du är bra på sånt du Laila 🙂 kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..