Demonstration…

Jag har demonstrerat. Inte mot något utan för våra produkter på Burt´s Bees 🙂 Kom precis på att jag glömde att skriva om det igår. Jag var ju nämligen en VIP-eftermiddag hos Baby Revolution som är ett ställe som har samlat allt för barn och föräldrar under ett och samma tak inne på Kungsholmen. Och där har vi även sålt in vårt varumärke Burt´s Bees och vår Mama och Baby linje. Så min ”demonstration” bestod i att tala om produkten. Jag använder själv det bodybutter som är till för att smörja in magen med för att minska bristningar i huden så jag talar mer än gärna om den och hur bra den är.

Det var ju även andra företag och märken som var där och visade upp sina produkter och hade små modevisningar.Kul med själva konceptet som de har på Baby revolution, att samla allt möjligt för föräldrar och deras små barn under samma tak. Då slipper man flänga runt hela stan för att leta i olika butiker utan mycket finns på ett och samma ställe.

Såg att det var några som undrade vart jag hade köpt mina utemöbler. Och det är på Nordiska Hem i Mörby. Rubb som stubb, soffor, kuddar och parasoll. Kommer inte ihåg vilken tillverkare det är på möblerna men det vet ju de som jobbar där.

Här kommer några fler bilder från igår.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Alex skriver:

  Du är verkligen vacker,Laila!

 2. Linda skriver:

  Hej
  Du hade en drive på Burt’s Bees produkter där man fick två till priset av 1 då man beställde från websidan. . Köpte då bl a Baby Bee, olja till bebisar och olja till min gravidmage. Babyoljan har jag smörjt in min treåring med några kvälar per vecka och jag kan såååååå rekommendera den. Den är helt fantastisk! Hon luktar som en liten godisbit efter och huden blir alldeles underbart mjuk och den har också räckt förvånansvärt länge. Gravidoljan är också toppen.

 3. Linnea skriver:

  Vilka fina skor laila! Vart har du hittat dom? 🙂

 4. Åh vad fin du är Laila , säger samma som Selma älskar din klänning & skorna! kraam <3

 5. Selma skriver:

  Du är så jäka fin Laila!! Och jag måste verkligen säga att jag älskar din känning och skorna!!
  Ha det så bra, puss och kram! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..