Mumsig lunch…

Har idag varit inne och jobbat på kontoret med min syster Linda och Lili. Och då vi var så duktiga idag så tyckte vi att vi var värda en riktigt god lunch innan vi fortsatte vårt möte och vårt hårda jobb.

Och vad passade inte då bättre än att gå och äta en god lunch på Sture Hof. De har så god mat där och när jag såg att de hade raggmunk och stekt fläsk med rårörda lingon på dagens meny var jag väldigt glad. Syrran valde det också och Lili tog en god sallad på fina primörer med chevré till.

Mums vad gott!

Lili och Linda...

Sen ska ni veta en sak som är så gulligt med Lili. Varje gång vi varit på Sture Hof och ätit så vill hon alltid ha en kopp kaffe och en Plopp efter maten. Det är så gulligt med den där lilla Ploppen tycker jag, och sedan jag lärde känna henne så har jag också börjat med det. Det är faktiskt lagom att bara ta en liten plopp till kaffet efter maten. Så nöjer man sig så och behöver inte något mer sött sen. Se så gullig hon är med sin lilla Plopp! 🙂

Lili väntar på att få hugga in på sin Plopp...

Mmmmmm min, bara min....

Sen gick vi mätta och nöjda tillbaka och fortsatte och arbetade på. Tänk vad bra det gick att jobba sen med lite hederlig husmanskost i magen och en liten Plopp på det som grädde på moset.:)

Syrran berättade annars för mig idag att hon testat att träna Zumba. Det är tydligen något som många har börjat prova på men jag hade faktiskt inte hört talas om det tidigare. Så nu ska vi ta och träna lite Zumba ihop och testa någon dag, får se, det är kanske nåt för mig. Det låter kul i alla fall. Är det någon av er som testat?

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. sara skriver:

  Haha det beror på vad man tycker om att träna! Zumba är kul men vågar man inte släppa loss är det bara pinsamt! Testa det! Det är kul!!

 2. Selma skriver:

  Verkar som att ni hade en härlig lunch!! 🙂
  Jätte söta bilder på er alla tre!
  Kram på dig going <3

 3. JAG ÄÄÄÄLSKAR ZUMBA! 😀 man får sån energi – och det är den roligaste träning jag någonsin upplevt, känns inte som träning

 4. Åsa skriver:

  För mig som verkligen hatar att träna i grupp är Zumban ett under! Älskar att röra på mig till musik och nu kan jag göra det samtidigt som jag tränar. Men det känns inte som att det är träning för att det är så OTROLIGT roligt!!! Zumba på Laila! Funkar nog utan problem med lilla magen också 🙂

 5. Sanna skriver:

  Zumba är bland det roligaste jag har gjort. Du måste testa de! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..