Cowboyfest!

Har precis kommit hem från en kul fest som jag och Niclas varit på. Det var Strix som hade en fest med temat cowboy. Det var massa som var där som hade klätt ut sig, andra mer och andra mindre. Jag måste väl erkänna att jag inte lade ner så mycket energi på att hitta en maskeradklädsel, och anledningen till det är att jag näsan klätt mig som en cowboy hittills i sommar. Som ni kanske sett på mina bilder så har jag svårt att vara utan min älskade cowboyhatt och gissa om jag blev glad att det var ett cowboytema, då fick hatten också följa med.

Det var väldigt kul där, så kul att jag faktiskt glömde ta en massa bilder. Men Sebastian på Strix hann jag med att ta bild tillsammans med:

Och så fick jag tag på ett par som också trivdes i sina cowboyhattar precis som jag 🙂

Temat var som sagt cowboyfest, och en som gick all-in var Anders Bagge. Han var utklädd till indian, hade färgat ansiktet brunt, hade långt svart hår och indianfjädrar på huvudet, några slags konstiga pyjamasbyxor eller något, tubsockar och koskinnsträskor. Ja, konstigare indian får man nog leta efter, vet inte vilken stam han skulle föreställa att han tillhörde men kul var det och så himla dumt att jag glömde ta kort på honom. Hade varit kul att visa er också. God mat var det, kycklingvingar, majskolvar, bakad potatis och bönor och öl att dricka till. Riktig cowboymat, men jag drack då läsk istället.

PS: En liten uppdatering. Nu på morgonen fick jag en bild av Anders som han hade tagit på sig själv. Så är såg han alltså ut.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Hahahah jag dör! Startskön typ den där. 😉

  KRAM

 2. Madde skriver:

  Bara älskar Anders Bagge! 🙂 Världens finaste indian, han är så himla go!

  Du själv var vacker – som vanligt – i hatten!!

  Ha det bäst!

  Kram Madde

 3. Sophia skriver:

  Hej, Jo det hära medidol och din graviditet. Hur ska du göra i höst när det är finalen i idol? Är inte du höggravid då? Många kramar Sophia och lycka till!

  Skulle bli tacksam för svar läser din blogg varge deg 😀 <3

 4. HAHHA Anders…. han är redigt goooo han 🙂
  och du va jätte fin som vanligt dårå, kram på dig<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..