Götláborg!!!!

Jag är i Göteborg och som ni också kanske redan misstänker när ni tittar på bilden så är jag även på Liseberg. Jag och Liam är här över helgen då vi tänkte inviga sommarlovet med massa skoj. Bland annat står Liseberg på checklistan. Vi har också passat på att träffa min halsyster Madde och hennes son Oliver Liams halvkusin. Det är alltid lika kul att träffa dem och Liam och Oliver tycker att det är jättekul att träffas och leka ihop särskilt då de är lika gamla. Så Oliver och Liam har sprungit runt överallt på Liseberg och jag har försökt att haka på så gott det har gått. Men roligt har vi haft det i alla fall även om det kom lite regn. Här kommer lite bilder från dagen.

Två coola snart 8-åtiga grabbar laddar för karuseller...

Det blev flumride såklart....

Forsränning...

Veteranbilar...

Spelhallen...

...och hälsa på Kaninen så klart.

Och så spöregnade det ett tag, så jag såg ut som en dränkt katt. Men som tur var så kunde vi köpa sådana här regnponchos.

Det var allt från Göteborg för idag, Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Sabina skriver:

  Hej Laila.
  Jag såg att du skrev halv syster och Liams halvkusin. För mig som har två barn med olika pappaor är detta så konstigt att säga. Mina barn är lika mycket syskon ändå, fast de har olika pappor. De har ju samma mamma. Kommer ni kalla den nya bebisen för halv syskon till Liam. Jag tycker det låter jätte konstigt.

  Tycker om att läsa bloggen och trevlig sommar på er.

 2. J skriver:

  Hoppas ni hade det bra på Liseberg:-) Var också där. Så jag såg dig och Liam! 🙂

 3. Selma skriver:

  Verkar som att ni hade det roligt på Liseberg! 🙂
  Ja Cicci vi måste verkligen åka till Liseberg snart!! Har också inte varit där på jätte länge, man saknar det riktigt mycket, det är ju jätte roligt där! 🙂 Ha det så bra going, kram <3

 4. i <3 mitt götlaborg 😉

  Ser ut som om ni hade det trevligt, Liseberg är faktiskt väldigt kul…:) SELMIS, när du ser detta .. vi måste dit snart! Jag va inte där förra året, men året innan, fast bara en enda gång;o för det blev så för åren innan åkte jag dit heela tiden typ, massa gånger så man tröttnade.. ;D men nu saknar jag det faktiskt! Ha det så bra Laila, kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..