Påväg hem….

Sitter just nu på tåget påväg hem till Stockholm igen. Både jag och Liam är jättetrötta och sitter och småslumrar lite. Ska bli skönt att komma hem igen, ni vet det där gamla hederliga uttrycket som alltid stämmer: Borta bra men hemma bäst!

Vilken regnig helg det har varit. Vilken kontrast mot för ett par veckor sedan. Jag kommer låta väldigt vuxen nu men jag är glad att det har regnat hela söndagen hemma i Stockholm då det är perfekt för vår nylagda gräsmatta. 🙂

Regniga dagar passar det bäst att sitta och titta på film eller DVD-boxar. Visst är det mysigt att smita iväg på en bio också men jag tycker ändå att bäst om att vara hemma i soffan när det regnar. Då kan man ha riktigt filmmaraton och gosa i rusket.

En film som jag såg för ett tag sedan var Limitless. En spännade film med Bradley Cooper i huvudrollen. Den var riktigt bra och jag tror att den fortfarande går på bio.

Annars så är det faktiskt rätt härligt som sagt att skaffa sig en DVD-box med en serie som man gillar. Då har man flera timmars härligt tittande framför sig.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Madde skriver:

  Hej Laila

  Såg dig på tåget och i taxikön då jag och en arbetskamrat skulle upp på kurs några dagar. 🙂

  Kram Madde

 2. Kinna skriver:

  Skriv din kommentar här!
  Hur är det med Niklas fot ?

 3. Frida skriver:

  Det är så himla mysigt att bara ligga under en filt i soffan och kolla på film när det ändå bara regnar en massa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..