Tack för goda råd!

Tack för de goda råden vad gäller våra bärbuskar. Jag har som sagt inte alls varit intresserad av detta tidigare så varken jag eller min man kan så mycket om sådant här. Det låter ju faktiskt rimligt det ni säger om bärbuskarna, att lådan kommer bli för liten för dem. Och dessutom att de faktiskt om ett par år kommer bli rätt stora och då vill man ju som någon skrev kunna gå runt dem och plocka alla goda bär.

Men tyvärr hinner jag inte plantera om dem idag, får väl bli ett projekt att ta tag i efter midsommarfirandet på midsommardagen eller på söndag när alla gäster åkt hem. Kom på en elak lek, om man skulle ha en tävling på midsommar där den som förlorar måste gräva gropar till bärbuskarna?! Muahhahahahahaaaaaaaa…! Det kanske skulle vara något he, he! Nej så gör vi inte. Vi tar tag i det själva sen.

Idag är det full fart här hemma med förberedelser. Vi har varit och trängts i mataffärer och köat i långa kassaköer, kändes nästan som om halva befolkningen var ute och handlade mat för sitt midsommarfirande idag. Puh! Tänk, det är precis likadant varje år vid midsommar, påsk och jul. Så finns det några duktiga själar som planerar och handla i god tid och på så sätt slipper köerna. Men tyvärr hör jag inte till dem.

Då vi kommer bli så många här hemma så har vi gjort lite knytis. Alla har fått något de ansvarar för och det är rätt skönt att göra så. Vi har precis förberett en liten midsommarstång som vi ska klä här hemma imorgon så det blir egen midsommarstång och allt. Kommer med mer rapporter om det imorgon.

Ha det nu så himlans bra allesammans, och vi håller tummarna nu så det inte blir en allt för blöt midsommar även om det ser rätt mörkt ut i väderleksrapporten.

Kram

/Laila

 1. Du har gett många bra och lärorika råd här,så på tiden att vi som läser din blogg kunde hjälpa dig med något.Ni kan ju även läsa om varje buske på nätet,djup,gödning o.s.v. Ha en skön Midsommar du och dina

 2. nu va det ett tag sen jag skrev , har saknat din blogg!

  Trevlig midsommar Laila <3

 3. Karin skriver:

  Trevlig midsommar till dig och din familj!
  Hälsa till Nicke att han ska krya på sig och han får ta ngr snapsar så slipper han värken…
  Kram på er/ Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..