Glad Midsommar!

Glad midsommar på er allesammans!

Här är det full fart med sillunch, godis och massa lekar såsom brännboll och pannkaksätartävling. Nu är det dags för oss att grilla och jag måste säga att vi har haft en väldigt tur med vädret. Det kom ett tiotal droppar regn idag men inte mer. Resten av dagen har det varit lite molnigt men att solen tittat fram mellan molnen då och då. Vilken tur säger jag bara. Då det inte fanns något officiellt midsommarfirande där vi bor så ordnade vi med det själva, Vi spikade ihop en midsommarstång och sedan så spelade vi låtar med Bosse Larsson och vi var ett 30 tal vuxna och barn som sedan sprang kring runt midsommarstången. Det var faktiskt jättekul! Se så fin midsommarstången var, dock utan blommor som det var lite ont om hemma hos oss.

Ha det nu så bra allesammans!

Glad midsommar på er!

Kram

/Laila

  1. Sandra skriver:

    Men ni kunde väl firat med Niclas familj på Värmdö som de alltid brukar? Då hade ni sluppit göra en egen stång och allt! Men kanske skulle ni ha så många gäster att det var enklast att vara hemma. Du får gå in och titta på Pernillas blogg på alla fina bilder! Linn & Theo var så söta! Har du inga bilder på Liam? Pratar han mycket om nya bebisen? Vad vill han helst ha? Berätta gärna lite!

  2. Milo skriver:

    Glad midsommar! Hos oss har vi ätit traditionellt och sedan suttit och myst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..