Härliga bilder…

Jag fick precis flera härliga bilder på mailen från min svägerska Lindah. Hon tycker om att fota och har nästan alltid kameran med sig vart hon än går och midsommarafton var inget undantag. Hennes bilder är helt underbara och tar ofta ögonblicksbilder, när man minst anar att någon fotar. Blir ju oftast så mycket bättre då. Så här kommer några bilder som jag har valt ut.

Midsommarstången hopsnickrad och klädd och ska nu bäras ned till ängen av Tim och Johan.
Dans kring midsommarstången, det var roligt för både stora som små, särksilt för min bror Jonas…
Efter dansen var det pannkaksätartävling. Liam var med och tävlade. Den som äter upp en pannkaka med sylt snabbast utan att använda händer vinner.
Sen var det dags för brännboll…
Hemma igen och vilar upp mig efter massa lekar och laddar om för att äta god middag…
Och vilken god mat sen. Niclas grillade fantastiskt vildsvinskött och våra underbara vänner Natasha, Cesar och Madde hade tagit med sig bulgursallad, pastasallad, hummus och massa annat gott.

Ja det var midsommarafton i lite bilder. Hoppas att ni har haft en härlig helg.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Verkar som om ni hade en helt underbar midsommar! Och Lindah tar ju verkligen otroligt fina bilder, jäkligt duktig 🙂 Jätte fin bild på dig Laila, redigt vacker! Kraamar <3

 2. Sofia skriver:

  Det ar verkligen fina bilder 🙂

 3. Hej Laila jag är 12 år ( snart 13 i aug) och heter Johanna!
  Jag älskar din blogg och önskar dig lycka med barn å allt som är pågång just nu! 🙂
  Jag älskar också att fota och tycker att din svägerska tar helt underbara bilder. Hade varit jätte gulligt om du kunde fråga henne vad hon använder för kamera och om hon redigerar sina bilder? Om hon redigerar bilderna kan du gärna fråga vad programet heter?
  Tacksam för svar kram Johanna 🙂

 4. Underbara bilder, är din svägerska bara amatörfotograf? Man ju faktiskt tro att det är ett proffs som tagit dom, så otroligt bra bilder. Önskar jag också kunde ta så fina bilder. Förstår ju givetvis att det beror också på vad man har för utrustning. Själv har jag en systemkamera men lyckas ändå aldrig riktigt få till det 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..