Babykläder och Måns….??

Ja, då har allsången startat igen och med en ny programledare, Måns Zelmerlöw.

Vad tyckte ni?

Jag tyckte att han gjorde väldigt bra ifrån sig. Han är duktig och det verkar som att han går hem hos de flesta i alla åldrar. Det blir heller inte för smörigt som jag var lite rädd för att det kanske skulle bli. Nä, han höll en fin balans och jag tycker att det var klart godkänt. Det märktes faktiskt inte av så mycket nervositet, kändes som att han inte alls var ny på jobbet utan hållit på med det där ett tag. Sen tyckte jag faktiskt att Måns var mycket bättre än Anders. Artisterna som var med var också väldigt bra, det var en bra blandning på dem så att det skulle passa gammal som ung. Extra kul att se Danny som jag tycker så mycket om. Det är få artister i Sverige som kan både dansa och sjunga så bra som han. Och så September hon är också väldigt bra. Men en sak som jag inte tyckte om var sketcherna med Per Andersson, jag förstår dem inte. Jag tycker inte att det är roligt. Det är en nivå för små barn, men det kanske var meningen. Alldeles för mycket buskishumor för min del. Men vi har ju alla olika humor, klart var det att detta inte var min typ av humor i alla fall.

Ikväll har jag också suttit och kollat lite på barnkläder på nätet. Jag vill inte köpa något ännu utan väntar. Men att titta på nätet tycker jag känns bra och då det är lite tråkigt utbud av barnkläder här i Sverige så är det ju tacksamt att ”fönstershoppa” på webben runt om i hela världen. Zadig och Voltare är ett favoritmärke för mig själv och de har några babykläder också. Och där har jag hittat den här otroligt söta sparkdräkten. Den ser väldigt skön ut, skulle nästan vilja ha en själv om den hade funnits i vuxenstorlek:

Sen så hamnade jag på en sida som heter www.theretrobaby.com och där hittade jag den här söta overallen. Den såg också väldigt skön och mysig ut…

Och på en annan sida, www.nappyhead.co.uk, hittade jag de här roliga dräkterna med massa olika roliga tryck på. Vad sägs om de här:

Har ni själva några bra tips på vart man kan handla lite roliga och udda barnkläder tar jag tacksamt emot det, och det är säkert fler av er som kan ha glädje av de tipsen då jag har märkt att det är många av er läsare som också väntar smått. Stort grattis till er!

Det var många av er som kommenterade inlägget med barnvagnen och det var bra åsikter om det här med små hjul till vintern. Men då kan jag säga att det finns större ”vinterhjul” att sätta på om man vill det. Sen så är det ju så att det finns tre delar till vagnen, en liggdel, en sittdel och en bilbarnstol som man vid behov kan sätta dit också. Alltså, man går inte omkring med barnet i en bilbarnstol hela dagarna. Ett annat stort plus med vagnen är att den blir väldigt liten när man fäller ihop den och då den är ihopfälld så får man ta med den på planet. Det passar mig väldigt bra då jag reser väldigt mycket, kommer ihåg när när Liam var liten baby och det var alltid en väldigt bök med just vagnen. Annars gick det hur lätt som helst att resa med honom.

Ha det så bra!

Kram

/Laila

 1. Du är inte ensam om att inte förstå och uppskatta Per Anderssons skämt. Det du beskriver måste vara från program 3, jag var då på plats på Skansen och tyckte mest det blev jobbigt, för INGEN skrattade… Förutom Måns som försökte skratta för skrattandets skull.

 2. Zizzi skriver:

  Zara har jättefina babykläder, och Kappahl har lite rockabilly-style, vilket jag gillar till min son. Sen har ju H&M fått in sjömans-kostym/klänning som är ursöta! Men annars håller jag med om att det är lite tråkiga baby kläder här i sverige.
  KRam cissi

 3. Maria skriver:

  Hej Laila!
  Webbsaiten http://www.evilout.se har grymt snygga rockkläder till baby och barn. Samt olika saker till baby/barn. Kolla in den!
  Mvh Maria

 4. Selma skriver:

  Jätte söta barnkläder! Haha och den ”I only cry when ugly people hold me” var klockren 😉 Kram finis <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..