Svar på frågor…

Ja, då kommer det lite svar på några av era frågor. Vill passa på att tacka alla som skrivit. Jag har försökt svara på så många som möjligt. Ha det bra!

Kram

/Laila

 

Frågestund

Louisefoto
Vad tycker Tim att han skall få ett syskon ?
Tycker han det ska bli kul eller bara jobbigt ?

 

-Självklart kul! J

När är barnet beräknat? Hur långt är du gången? 🙂

Behåller det hemligt ett tag till. /Kram

 

rebecka
vem är din förebild? 🙂

 -Min mamma!

 

Isabelle
Hur reagerade Liam när du berättade om bebisen?
När är bebisen beräknad?
Har ni några namnförslag?
Vad är det bästa och sämsta med att sitta i idoljuryn?
Vad kan vi i stort förvänta oss av säsongen?

-Liam blev jätteglad och känner sig stor, och tar sin roll som storebror redan på stort allvar!              -Än så länge behåller jag det hemligt.
-Vi har ett namn klart men det säger jag inte än.
-Det bästa med att sitta i Idoljuryn är när man hittar talanger som berör en och att få se en stjärna födas.                                                                                                                                                                                                                                -Det sämsta med att sitta i juryn är att säga till någon att den inte har gått vidare fast han eller hon  är jätte duktiga för att det fanns andra som var bättre denna gången.

sandra
Hur är det att vara gift med niclas?
Varför älskar du niclas så mycket som du gör?

-Fantastiskt!
-För att han är en ”perfect match” för mig, lika barn leka bäst heter det ju!


sen frågan som jag verkligen vill ha svar på är då: HUR REAGERADE NICLAS NÄR DU BERÄTTADE ATT DU VAR GRAVID? 🙂
tack för en jätte bra blogg.
total älskar dig, laila. hahah 🙂

 -Han blev jätte glad så klart, kram!

 

Veronica
Hej. Jag tycker om din blogg jätte mycket. Du är inspirerande. Men jag måste fråga. Behöver inte så  svara om du inte vill.
Du verkar bry dig mycket om andra människor, vilket jag tycker är bra. Men hur ställer du dig i barnuppfostran när det gäller att ”få saker ”? Är ni en väldigt ”rik” familj, som kan köpa exakt det ni vill till barnen och er själva ? eller tycker du barn ska spara ihop till eget?
Tack för en fin blogg.
Kram

-Hej Veronica,
Bra fråga! Eftersom jag själv kommer från en familj med många syskon som inte hade mycket pengar så tycker jag att det är viktigt att man uppskattar det man har och har respekt för saker samt att man kan få längta efter saker som man skulle vilja ha. Jag är noga med att inte ge Liam precis allt han pekar på utan att han själv får spara ihop pengar eller önska sig det i julklapp eller till sin födelsedag.

Linn
Är Tim singel? Han var ju jättesöt ju 😉

-Ha ha! Ja det är han!
Victoria
vad föll du för hos niclas och hur träffades ni

 -Jag föll för hans humor, snällhet, omtänksamhet. Vi träffades på Let’s Dance.
Marie
Hej Laila, även jag vill tacka för din fina blogg!
Jag undrar om vi får fortsätta följa dig/er här på bloggen efter er bebis kommit?

 -Det är klart!

 

Isolde
Hej jag skulle gärna vella att du la upp en bild på eran barnvagn!
-Jag fixar det i veckan!Maja
vad har hänt med PLAY?
-Hej Maja,
Tyvärr så har PLAY brutit upp vilket jag tycker är jättetråkigt, det är ibland svårt att hålla ihop en grupp med bara tjejer!

Emelie
Kommer du att vara med i idol i höst när det blir direktsändning eller ska du vara mamma ledig då ? 🙂
många kramar

-Självklart är jag med i idol i höst! Idol är ju bara på fredagar så det ska nog gå bra.
Kakan
Hej Laila!
Tack för en otroligt inspirerande och fantastisk blogg!
Jag och min man väntar vårt första barn, planerad ”leverans” i december 🙂 Vi bor i lägenhet i stan men skulle vilja, som ni, bygga vårt eget hus. Vad hette de personer som var ansvariga på Trivselhus för ert husbygge? Så man kan kontakta dom angående design, prisuppgifter etc. Hur lång tid tog det från att ni hade färdiga ritningar till att huset var klart? Ert hus är underbart 🙂

  -Hej kakan,
Vad roligt! Vår kontakt på trivselhus heter Christian Winqvist och sitter på Trivselhus kontor på
Sveavägen i Stockholm.
Från det att vi fått bygglov och att alla ritningar var klara tog det sju månader tills vi kunde
flytta in. Vi blevsuper nöjda och allt blev precis som vi ville ha det. Lycka till!

Jessica
Hej! Läste ditt inlägg om alkohol. Hade velat maila dig om det, men hittar ingen adress någonstans (du kanske inte har lagt ut någon heller?).
Vill inte att alla ska läsa det jag har att säga =)

-Du kan maila till linda@rockbysweden.com så skickar hon det vidare till mig. 
Har du något bra råd till en tjej i 20-års åldern som har tappat sitt självförtroende och måste börja tro på sig själv igen??? Lycka till med eran bebis! 🙂
/Petra

-Jag tror det är viktigt att veta att alla människor känner precis som du någon gång i livet. Det viktiga är att påminna sig själv om att man inte är felfri och att alla människor misslyckas ibland och inte vara rädd för det, man måste våga misslyckas för att kunna lyckas. Jag brukar alltid tänka på vad är det värsta som skulle kunna hända om något gick fel, och inser då att det ofta inte är så farligt, man kan bli utskrattad (det överlever man ju) man kan få en utskällning (det överlever man) folk kan prata skit eller försöka trycka ner en vilket bara är ett tecken på att du är ett hot och det är ju bara bra. Du ska veta att dom flesta människor är osäkra men dom spelar säkra och tuffa och hoppas på det bästa, det är min erfarenhet. Kram Laila
Sara
Jag har nog två frågor då:
1. När det fullkomligt skiter sig i livet och man tappar allt självförtroende och lust, vad gör man då? ingen lätt fråga 😛
2. Med risk för att vara elak, men vem f*n bestämde att Bard skulle vara med i juryn? När Du, Anders och Andreas tog över blev det äntligen en ödmjuk jury…och så kommer det här! Man får inte behandla människor som han gör! Heja dig iaf som försöker tagga ner honom! Ha det bra 🙂

 Hej Sara,
Det var ingen lätt fråga, jag tror det är viktigt att försöka tänka positivt att allt kommer att fixa sig och att alla känner precis som du någon gång. När man är svag gäller det att boosta sig själv med bra vänner som peppar och att man själv tänker att det fixar sig, jag är lika bra som alla andra. Läs mitt svar till Petra här ovan, dig det är samma svar som gäller dig!
Kram Laila

Emelie
Ska du komma till Skåne nu någongång i år?
Finns det en chans att man kan få träffa dig när jag ska upp till stockholm på höstlovet?

Och jag vet ju att du har pratat mycket om motivation och sådant.. Undrar om du skulle kunna hjälpa mig med det? Jag vet inte vad som har hänt, men 2 gånger har jag gråtit över min kropp.. Bara för att jag tycker den är för smal och sen för att mina ben är för långa.. Jag äter nyttig mat och lite onyttigt ibland men jag går inte upp i vikt 🙁

Den sista saken är om du kan skriva grattis till mig här på din blogg eller på min blogg, den 18:e september när jag fyller år? Eftersom du är en av mina förebilder så skulle det betyda världen för mig! 🙂

Hoppas du iallafall kan svara på dom första och den sista.
Skulle även vara kul om jag fick tips av dig 🙂

Jo, en sak till.. Skulle du vilja höra min kompis som har fått ett skivkontrakt av LA Records? På deras akustiska skiva? 🙂
Nä jag har en till.. Kommer där nya smycken till rock by sweden? Måste utöka min samling 😀

Stor kram till dig bästa och fina Laila <3
Hej Emelie,
Det var många frågor!
Jag känner så väl igen mig i din berättelse om att känna sig för smal, det gjorde även jag när jag var tonåring, jag grät och drack grädde för att jag ville gå upp i vikt. Sen fanns det ju otroligt klumpiga vuxna människor som tror att det är helt ok att säga: -Gud vad smal du är du måste äta! Vad tror dom? Det är tydligen helt ok att slänga ur sig klantiga kommentarer till människor som är smala utan att tänka att man kanske själv lider av det och har komplex för det, men när det gäller övervikt då är det en helt annan sak då säger man inget. Det enda jag kan säga är att du kommer att vara överlycklig när du blir äldre för du kommer inte ha några som helst problem med vad du äter och sen kommer du få en kalas kropp med former jag vet att detta inte hjälper just nu men du kommer att gå upp i vikt förr eller senare det gör alla med åldern. Sen måste jag ju säga att jag sett dig och du är super fin, du ska vara stolt.
Klart jag grattar dig när du fyller år!
Nya smycken för rock by Sweden kommer i slutet av oktober till alla våra återförsäljare och på vår hemsida. Kram Laila

Linda
Jag har 2 frågor, jag sitter och titta på dig nu i
Idol och du har en sån snygg ögonskugga, vad
är det för märke och vad heter den?


-Oj jag har olika varje gång, men allt smink kommer från Christian Dior denna omgång

Sen undra jag om ditt hår :-), tupera du det? Du har
allt som oftast en volym i håret som jag också
skulle vilja få :-).
Keep on rocking!
Kram Linda

Hej Linda,
Om man vill ha volym i håret så är följande tips bra.
När du tvättat håret föna det upp och ner.
När det är helt torrt ta en bit hår och spreja saltvatten i botten och föna så det torkar, gör det i hela hår botten bara det ger en jättevolym.
Vill man ha mer volym så finns det en special volymtång som man kan köpa, som jag jämt använder, det ser lite ut som en våffeltång. Den är superbra. Kram

Lotta
Hej!
Du är så fin med din mage. Hoppas du mår bra!
Jag vill bleka mina tänder, o undrar vilken metod du använt? Med Laser eller skena?

 -Hej söta Lotta,
Detta är nog en fråga för Andreas Carlsson ha ha.. Jag har faktiskt aldrig blekt tänderna.

Emilia
Hej! Har suttit och kollat Idol en stund med svärmor ikväll. Jag tycker det är fasansfullt när folk sjunger som krattor, vet inte varför men det vrider sig i hela kroppen och gör riktigt ont, hur står du ut? Sen så en annan sak också som  är ganska fasansfullt, är att det kom in en kille, tror det var han som jobbade på ett bingo. Hur som haver, killen hade bra röst, men det som blev kritiserat var ju hans image. Nu förstår jag ju om han kanske inte hade den där utstrålningen som man söker hos en Idol-vinnare, men jag kände ganska mycket att det hade att göra med hur han såg ut. Jag har tyvärr fått intrycket av att Idol är ett mycket ytligt program, därav vill jag heller inte se på det så ofta och vill heller inte uppmuntra min dotter till att se det då jag tycker det är hemsk att samhället lär ut att man ska se ut på ett vis, klä sig på ett speciellt vis, osv. Det är ju inte riktiga livet, alla människor har vi brister, så även du. Har jag rätt eller har jag fel angående just den ”personliga” kritiken från Idol-juryn, jag hoppas såklart att jag har fel! För det uttrycket du ger mig här på bloggen är en jordnära kvinna så man önskar såklart se mera sånt.

 Hej Emilia,
Jag vet precis vem du pratar om och jag kan bara stå för det jag själv säger i Idol. Vi är ju fyra människor med olika åsikter, personligen så försvarade jag honom i det programmet och sa att jag tyckte Alexander hade fel som var den som uttryckte sig om hans utseende.
Men tyvärr är det så att i underhållningsbranschen så betyder image väldigt mycket. Det handlar inte om att vara snygg på något sätt, mer att ha en tanke på vem man är som artist eller vad man vill förmedla. Man ska ju bjuda på en show och där ingår även image. Tänk på alla stora artister som tex Madonna, Kiss, Britney, ABBA, ta vem som helst. Kram

Hanna nyberg
Hej Laila ! Skoj med frågestund 🙂
Jag undrar om du kommer ihåg mig, stod och pratade med dig när du var här i Göteborg på Allums köpcentrum, du stod där och sålde smycken.. Haha och jag stod där heeeeela tiden du var där och pratade massor med dig. Hade den där stora pälsmössan typ…:) hehe Japp
Och så undrar jag om du kommer till Göteborg någon gång igen så man kan träffa dig? För det var ju jääätte längesen jag träffade dig nu, 1 år sedan eller nått.. Snart iallafall. Helt sjukt va tiden går snabbt!
Ha det toppen!
Puss o kram
/Hanna

 -Hej Hanna,
Jag kommer ihåg dig, jag kommer till Gbg i november med idol vem vet vi kanske ses då, kram

jessica
Hej:)
Jag undrar om du ser på idol nu när det har börjat? Och om du gör det, hur känns det att se sig själv på tv?:)
Hare bra!
// jessica

-Jag tittar inte på idol när det går på tv eftersom jag redan sett alla avsnitt innan dom sänds.
Det känns konstigt att titta på sig själv på tv därför tittar jag i förväg på dvd.

 

Elisabeth
Hej bästa Laila!
Jag har två frågor:
– Vad praoade du när du gick i 9an?
– Kommer ni att fortsätta med idol nästa år med?
Ha de gött!
Kul nu att Idol har kommit igång igen!
Kram

-Jag praoade på ett café
-Jag vet inte jag tar det beslutet i december.

 

m
vem av alla idoler ( 2010-bakåt) tycker du är bäst?
tror du kommer lyckas bäst?
jobbar du fortfarande ihop med Zara larsson? jag tycker att hon är fantastiskt så jag hoppas att man får höra något av henne snart! (:

Hej. Jag tycker om Danny, Agnes, Erik, Darin, Amanda, Tove, Weise, EMD, Johan Palm, Måns.
Ja, jag jobbar med Zara.

Jennifer
Din svarta ascoola väska, fransar och nitar åh ja du vet den? Vart är den ifrån, så sjukt snygg!

-Karen Millen

Åsa
Hej finaste Laila! har du någon speciell favorit låt/ artist som de rekomenderar?? Skulle bli jätte glad om du svarar men du måste natuligtvis inte om du inte vill.
Skulle väldgt hjärna villja träffa dig någon gång…

-Hej Åsa,
Jag har så många, jag kan inte rekomendera en jag är all ägare. Kram

 

Tea
Hej! Jag bara undrar hur är med Play? Vad dom gör nu?
Vad är deras blogg/twitter/FB? Dom är så fina och jag vill höra mer musik från Play. Hälsa flickona..
Va kommer ditt jätte snygg klänning(brölloppet klännig) och vad kostar den? De passar PERFEKT för dig!!!
Har du tid att jobba med musik nu eller är de Idol och graviteten som gäller nu?!
Ha härlig dag, sol och varm!! Gå GIRL!

 Hej Tea,
Klänningen kommer ifrån Cheri och kostade 1100 kr
Ja jag jobbar med en söt tjej som heter Zara, och idol sen har jag ju sex företag som jag ska hinna med att driva.

Anna
Hej!
Vill bara börja med att lyckönska inför den stundande nedkomsten. Sedan skulle jag uppskatta att få lite tips ang Aruba där du och Niclas var. Jag och min familj, man och två killar som nästa år kommer att vara 6 resp 3 ½ år gamla är väldigt inne på att åka dit och är intresserad av information om ön, är det något man skall undvika, är det något man måste uppleva etc, tips på bra boende också då det är en djungel av vackra bilder.
Tack på förhand, Anna

Hej Anna,
Det är en jätte fin ö men det finns inte jätte mycket att göra mer än att sola och bada samt äta gott! Det är en väldigt liten ö så fråga hotellpersonalen om allt så får ni reda på det mesta. Tyvärr så kommer jag inte ihåg vad alla ställen hette. Ledsen att jag inte kunde hjälpa dig mer. Kram och lycka till.

 

Ann-Britt
Vad är din styrka och vad är din svaghet?

Hej Ann-Britt,
Min styrka är nog min drivkraft och att jag anser att inget är omöjligt om man bara vill och är beredd att kämpa. Min svaghet.. Jag är väldigt glömsk men som tur är lever jag med en man som är likadan. Ibland när vi sitter och pratar om olika saker så säger Liam mitt i samtalet: -Ni är väl medvetna om att ni redan pratat om detta och tagit ett beslut! Jag och Niclas tittar då frågande på varandra, har vi?

 

naomi
hej laila 🙂 du är verkligen suuperfin vill jag bara säga!
min fråga är, hur reagerade niclas och liam när du berättade att du var gravid? och även tex niclas föräldrar och dina syskon;)

 -Dom blev jätte glada allesammans!

Hur gammal är Niklas äldsta son? Han är verkligen lik ”MammaMia”

 -Tim är 22 år.
Camilla
Är så svårt att hitta fina kläder för gravida. Har du några tips på var man kan hitta bra gravid kläder?
Hej Camilla,

-Jag håller med dig, jag köper inga gravidkläder utan försöker hitta kläder som jag kan ha även efter graviditeten tex Odd Molly, tights från

 1. Therese skriver:

  Hej Laila!

  Är ett stort Idol-fan och följer programmet så gott det går i konkuransen med barn, sambo och husgöremål…! Men min fråga handlar faktiskt om något helt annat- faktiskiskt om dina bröder… På slutet av 80-talet och början på 90-talet bodde dom här nere i skåne i en liten by som hette Lerbäckshult. Speciellt en sommar (tror det va sommarlovet -90 eller 91) va jag där nästan dagligen och lekte med deras granne och då givetvis även dina söta bröder.Kommer även ihåg Linda, men då hon va något äldre än mig så va hon ofta borta på dagarna. Nu pratar vi om en ålder på 10 år för min del som är född -81, kommer inte ihåg hur gamla dom va då? Jag va småkär i alla tre kommer jag ihåg och fick ”chansenfrågan” av en, men det pinsamma är att jag inte kommer ihåg vilken av dom. Skulle verkligen vara kul om du ville hälsa från mig Therese (mörkhårig flicka) som lekte med grannen Bergman, och du får gärna fråga om dom kommer ihåg vem av dom som fick ”chansen på mig”??? När dom flyttade fick jag en jättesöt porslinsgris av min ”pojkvän”, och jag saknade verkligen dom alla tre när dom lämnade byn. Tack på förhand. Mvh Therese

 2. Måste bara berätta hur fin du är på kristallgalan! Både du och Niclas är jättefina. Hoppas ni hade det trevligt 🙂

  Kram fina du <3

 3. Carro92 skriver:

  Heeej Lailaaa!
  Läste en av frågorna förut, och mitt svar till dej, om att ta ett beslut om att vara kvar som jury i idol nästa år, det är ett SJÄLVKLART tycker jag!!! Ingen idol utan dej, det är FAKTISKT tack vare dej att ni får en extra tv-tittare (mej, haha)! Men jag tycker verkligen att du ska vara kvar! Ingen idol utan dej Laila!
  Men måste fråga… HUR i hela friden ska man ta sej till att lyckas träffa dej för ett foto och autograf?
  Jag har försökt väldigt många gånger, men de gångerna jag försökt har det bara blivit inställt…. men hoppas på att du kommer till Kalmar ngn gång snart, för de gångerna du är här, det är ju privat och då ska man INTE störa, utan bara hoppas på det bästa att du är här inom jobb eller ngt så man får chansen… tror du att chansen kommer? KRAAAAM <3

 4. Bestämmer dig i December om du ska vara med i Idol nästa år? 😮 Herregud om du och Anders slutar så är det inte värt att kolla på programmet längre. Ni är så himla härliga och du verkar vara jättesnäll, empatisk och rolig. Jag älskar ditt skratt, blir så glad när du skrattar 😀

 5. Sara skriver:

  Skriv din kommentar här!Alexandra Erik står med i lallas val av idoler.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..