Kristallengalan…

Jag och min älskling har varit på Kristallengalan ikväll. Man kan säga att det är en slags firmafest för tv och underhållningsbranschen. Men beslutade att lämna slipsen kvar hemma, ni vet som de säger, den brukar annars hamna på pannan om man går på firmafest! 🙂 Väldigt trevligt och massa härliga människor överallt.

Överallt så var det massa välbekanta ansikten. Här är ett par av dem…

Adam var grymt bra!
Erik Saade med en liten minisaade som var superbra!

Har haft en kanonkväll. Men nu är jag rätt trött måste jag säga. Skönt att komma hem och få krypa ner i vår sköna säng.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Selma skriver:

  Så fina du och Niclas är! 🙂 Älskar verkligen idol, grymt är det! Haha kollade om på klippet när du blev sur på han dära (vilket var gryyymt av dig) och såg då att du höll i en kaka samtidigt som du skällde på honom! Haha faaan vad go du är Laila! Kram på dig finis!

 2. Åh Laila! Så vacker du är 🙂 Det är så kul nu när idol är igång igen, för musiken,underhållningen och för att du är med, du är så go,har saknat dig! Han där mannen som sjöng om ” group sex och ja annat ”, han i skåne som du blev så sur på.. jäklar va glad jag blev att du sa till ,för vilken jäkla tönt han var, seriöst.. snacka om att skämma ut sig. Vissa tycker ju sånt är jätte kul, själv älskar jag när någon kommer in och är allvarlig, seriös och visar hur mycket man älskar det man gör och det är ju alltid fint när de gråter ,då gråter jag med ibland hi hi. kram på dig Laila!

 3. Josefin skriver:

  Hej Laila!
  Det skall egenltigen inte kommenteras här men sitter och ser på Idol och blev lika förbannad som dig med han som kom in på Gitarr och sjöng om Grupp sex och allt. Det är ju sinnesjukt . . .
  Fattar ej hur många tänker och det gäller samma hon Linda som kom in med jätte uringning och kort kort och trodde hon skulle lägga sig mer lr mindre på rygg för männen i juryn.. vad fan är de för dårar som ibland söker till er ??

 4. Eva skriver:

  Oj missade frågestunden! Undrar lite hur Per i Idol -juryn är? Tycker han verkar lite dryg,( jag är lite bäst,typ) Hur fungerar det när ni röstar? Är det Per som har utslagsröst? Om du o Anders röstar JA och dom andra 2 Nej vad blir det då?
  Tycker Anders kunde varit lite hövding i Idoljuryn. Han är ju bara såå mysig.
  Kramar!

 5. Håller med om båda Saade-killarna och såg dig+älsklingen på min TV måste säga att genom din blogg och Lugna där N ibland nämner dig så anser jag att ni är en ”perfect match” ni är snygga ihop och rätt fär varandra och jag känner ej er alls…Ha de skönt ihop ni 2 snyggingar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..