En helg med eftertanke…

I mångas liv kommer den 11 september vara en dag man för alltid kommer att minnas. Många minns exakt vad man gjorde när man nåddes av nyheterna om de terrorattacker som slog till i USA både mot World Trade Center och Pentagon. Det var hemskt och fruktansvärt på så många sätt. Själv befann jag mig i USA och kommer aldrig glömma den tiden. Då det idag är 10 år sedan detta hände så kan man inte undvika att minnas vad man själv gjorde eller kände den här dagen.

Den 10 september 2009 gick min mamma bort. Vilket innebär att igår var det exakt två år sedan hon försvann från mig och mina syskon och all släkt och vänner som älskade henne så djupt och innerligt. Jag saknar min mamma så otroligt mycket, varje dag tänker jag på henne. Sorgen är ju inget som försvinner, men för varje dag och tid som går så blir den lättare att bära även om man bär den med sig varje dag. Ett fotografi på mamma står alltid framme hemma hos oss på en speciell hedersplats och i går tände jag precis som alla de andra dagar jag tänker lite extra på min mamma ett ljus vid hennes foto. Det känns väldigt fint och hedrande för mamma.

Precis som livet är en dagen upp, andra dagen ner så har även min helg varit. Tvära kast. För igår kväll var jag även på ett event med en av Rock by Swedens kunder smyckeskedjan Smycka. Under dagen hade det varit mässa där min syster hade haft kundmöte och på kvällen var även jag och Lili med på den efterföljande middagen med många andra leverantörer och butiksägare med butikspersonal. Temat för kvällen var pirat eller marintema och det var väldigt kul att se hur många som hade fått tag på roliga utklädslar.

Lili och jag med några av våra kunder och andra leverantörer…
Fler kunder och andra leverantörer…
En av våra kunder på Smycka Malmö var en rolig blandning av pirat och fransman…
En av våra kunder, Anders från Borås var omplåstrad pirat…
Lite fler kunder och leverantörer.
Min syster och en av våra kunder Ursula…
Härliga pirater som ordnat med en underbar kväll!

Ledningen i Smycka hade gjort ett grymt bra jobb med både mässan och själva tillställningen och vi hade väldigt kul under middagen. Och stor anledning till att vi hade så roligt var killen som stod för underhållningen på middagen. En kille som sjöng väldigt bra men hade en scenshow utöver det vanliga. Han gjorde inte så mycket egentligen mer än att han hade en enorm energi som man kan likna vid en duracellkanin på speed, och överförfriskad med RedBull. Ja ni fattar kanske! Han sprang runt och hade ett sådant tempo hela tiden att jag blev svettig själv bara jag såg honom. Och då han även kunde sjunga bra när han gjorde allt detta var jag dessutom imponerad av den otroliga kondis han måste ha. Puh! Det var väldigt roligt måste jag säga. Och ville då försöka ta en bild till er på bloggen, MEN det var nästan omöjligt för han stod ju aldrig still så varje bild blev så suddig. Jag tror nog att Linda försökte ta 20 bilder innan vi fick en med mig och honom i bakgrunden där man kunde se honom något sånär tydligt. Ha, ha!

Vi fick han! Nästan…

Hur som helst! En underbar kväll. Så kan det vara, tvära kast i vardagen. Och tvära kast en helt vanlig men ovanlig helg.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Hon skriver:

  Bagges baby ska heta Angelina. Kom ihåg vem som sa det först.

 2. Carro92 skriver:

  Hejsan Laila.
  För snart ett år sedan så skickade du ett svar till mej ang. en bästaste hund-vän som försvann från mej då om hur jag skulle hantera situationen osv.
  Jag undrar en annan sak nu…. det är ju snart ett år sedan hon försvann från mej och jag undrar nu….

  – hur ska man hantera den situationen igen? Menar… tankarna kommer falla över att ”det var ett år sen” och jag har en massa drömmar om henne och så och saknaden börjar komma och reaktionen om att det va länge sen jag fick va med henne.

  tycker du jag ska ta och prata med en av de 2 som jag pratade med när detta skedde fölr ett år sedan? Dvs. de va med mej samma dag och har stort förtroende för dom att prata med,

  Ha det bäst Laila. Kraaaamiz! <3

 3. Johanna skriver:

  Hej Laila! Jag är en tjej på 13 år som bokade biljetter till idol i Göteborg den andre dec. Jag förstår att det skall vara lika för alla men om jag kan få en autograf eller ta en bild. Hade verkligen blivit jätte glad jag var där 2009 också och då fick man inget:( finns det någon stund man kan komma fram och fråga eller en tid efter programmet eller något
  Kram Johanna

 4. linnea skriver:

  hej laila! min pappa är med på bild 2 han sitter längst bak på bilden till vänster!med en sjörövarlapp i pannan…
  🙂
  MWH// linnea 11år!

  din blogg är bra;)

 5. niguuh skriver:

  TJENa laila.. läget? tycker ni skulle låtit johannes petersson gå vidare i idol, han som sjöng låten ”group sex”, kanske inte bästa låten att sjunga men han hade faktiskt känsla och en bra röst och tycker inte att texten i låten du sjunger ska avgöra om du går vidare eller inte.. SÅÅÅÅ VAAFAN HÅLLER NI PÅ MED SERR..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..