Jag har sparkat ut Niclas….

Fick nu ikväll alldeles nyss min första riktiga gravidcraving. Jag blev akut sugen på Marabou Daim och Pucko som jag vill dricka med isbitar i. Så jag sparkade nyss ut min älskade man för att åka ner till macken och handla det där. Och det var han nog inte så ledsen för då han också har små sympaticravings och åkte därför gärna iväg för att köpa sig något gott han med.

Mmmmmmmmmmm….

Fick ett litet tips idag från en av er, Sara, hade nämligen köpt böljor till sin dotter och sett att Libero kommit med några nya blöjor med nåt ”rockigt” tryck på. Det blev ju jag såklart nyfiken på och hittade en reklamfilm för dessa blöjor. De kallar den för sin ”dance collection”. Och jag måste säga att jag älskar den där reklamen. Fantastiskt söta och härliga ungar som springer runt och dansar med olika tryck på böljorna. Visst är det rätt onödigt med trycken, men jag tycker att det är en kul idé.

Här kan ni också se filmen, visst är de underbart söta alla små barnen:

[youtubeplay id=”fScoeU6zPto” width=”720″ height=”500″]

Det var någon av er som också undrade om jag läser alla era kommentarer. Och ja, det försöker jag göra och kan säga att jag läst nästan alla sedan jag startade bloggen. Men det är väldigt svårt att hinna med att svara er och därför tycker jag att det är bättre att göra som jag gjorde för ett par dagar sedan, att köra en liten mer koncentrerad frågestund. Jag tycker om att ni kommenterar så mycket som ni gör då det är väldigt intressant att läsa vad ni tycker och tänker.

Nu kom min man precis hem med mina godsaker! Det ska bli gott!

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Hej laila, jag ville vara säga att du är en av mina stora förebilder! jag läser din blogg varje dag,(läser nog den 2-4 gg dagligen) tycker du skriver så bra & roligt! jag bara älskar din parfym u rock och dina smycken! helt galet snygga.. <3

 2. Selma skriver:

  hahah du är allt för go du Laila! Man blev veeerkligen inte sugen alls nu 😉 Och ja Cicci, på fredag blire bäst, en massa snacks för oss, helt seriöst vi äter ungefär för 5 personer, haha 🙂 Ha det så bra, kraaam <3

 3. Emilia skriver:

  Åh vad du är fantastisk Laila! Vad jag ser fram emot att få se er lilla bebis när h*n ploppar ut 😀 LYCKA TILL! Många kramar från Emilia

 4. Haha! Är själv gravid men har inte fått några direkta cravings än… Men mint-choklad och sura nappar går det iof en del… Min mamma berättar alltid om när hon var gravid med mig och tvingade pappa att åka till Prestogrillen o köpa hamburgare!! 🙂 Galet att man kan bli sugen så enormt!
  Hoppas att det går fortsatt bra med din graviditet! 🙂

 5. haha,det är så det ska vara! åh, vet du hur sugen jag blev nu…. får vänta tills på fredag för då ska jag sova över hos Selma:D tyvärr så är jag och Selma inte direkt så jätte bra på att inte köpa massa snacks när någon av oss sover över hos den andre, så det blir en massa grejer, vi är rätt feeeta ändå… haha, jag menar två gånger när vi har handlat snacks , till bara oss två så har de i kassan frågat om vi ska ha fest hahha.. vi säger ja för att inte verka feta 😉
  kram på dig Laila<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..