Barnvagnen är här!!!

För ett par dagar sedan så kom vår barnvagn. Och jag är supernöjd med den. Den heter Orbit baby och är helt underbar med alla sina finesser och tillbehör.

Här på bilden nedan ser ni sittdelen till vagnen som man använder från 6 månader och uppåt. Och den kan barnet sitta i ända tills det är 110 cm långt. Och det som är så fiffigt med den här vagnen är att man kan vrida delarna precis som man vill. Åka baklänges vänd mot mamma eller pappa, åka vänd framåt, eller vara vänd på sidan. När kan det vara bra att vara vänd på sidan tänker ni då? Jo kanske om man ska äta på restaurang eller på ett café och man får med sig vagnen in, då kommer vagnen ända fram till bordet om man har den vänt på sidan och funkar som en barnstol. Eller om man tex går på skansen och tittar på djur, då kan man gå med vagnen tillfälligt på sidan när man går förbi djuren så slipper man vända på vagnen hela tiden så att barnet ser.

Sittdelen lite skönt liggande…

Sittdelen vänd framåt…


Sittdelen vänd på sidan…

Sittdelen vänd mot mamma och pappa…

En rejäl sufflet till sittdelen…

Och självklart finns det vinterdäck till vagnen också som kan vara bra att ha ifall det är lite mer halt eller vinterväglag. En annan sak som är så bra med vagnen är att allt material, textil och plasten är helt giftfri vilket kändes väldigt viktigt i valet av vagn. Man vet ju inte hur mycket gifter och skit man omger sina barn med egentligen så kan man medvetet minska det så vill jag göra det.

Men det är ju själva liggdelen vi kommer använda det första halvåret. Med ett enda klick kan man lätt lossa liggdelen eller sittdelen från vagnen, sedan kan man sätta båda dessa på en vaggställning som man kan ha inomhus. Så nu har jag faktiskt ställt liggdelen på vaggan och ställt in den i sovrummet. Det ser väldigt skönt och mysigt ut tycker jag.

Liggdelen på vaggställningen…

Ser mysigt och skönt ut…

Har handlat lite barnkläder också. Jag gillar inte de här babykläderna med ljusrosa eller ljusblått. Det blir så väldigt flickigt eller väldigt pojkaktigt. Jag gillar mer färgerna svart, rött, vitt och grått för det passar alla barn vare sig det är en tjej eller en kille. Och det blir lite tuffare då också tycker jag. Och därför var jag väldigt glad när jag hittade de här coola kläderna som passar både flicka som pojke.

Har för mig att jag hittade denna på Lindex…

Från Rockafella…

Söt body från Älskling…

Söt body till från Älskling…

Har för mig att denna kommer från H&M…

Tror denna också kommer från H&M…

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. sofie skriver:

  Vadå att vagnen kostar 12000?? Vad har det med det att göra. Och för en ny vagn var inte det sjukt dyrt. Dom flesta vagnarna idag i nypris kostar 9000 även emmaljunga. Har själv fått en emmaljunga fast begagnad och knappt använd och det är tur man hitta det. Annars hade det fått kosta. Det är dyrt med barn. Och sen spelar det ingen roll om man är rik eller inte eller heter laila eller sara. Sluta spy över andra människor. Alla köper den vagnen man trivs med. Och vad vet vi laila kanske tycker ammaljunga är skit ful och helt fel men alla tycker olika men man kan ju skriva lite trevligare eller skita i det helt. Och tror inte laila bryr sig. Bara hon och hennes familj är nöjda med sina inköp så är det bra. Det är det viktiga. Sluta vara så jävla elaka och spydiga.

 2. Poängtering till dej Jennie: Jag var också skepptisk till en början första gången jag såg Lailas nya vagn. Men samtidigt, alltså vi är i 2011 nu Inte så som vagnarna såg ut för 10 år sedan direkt.

  Sedan så är vi alla olika, jag tycker denna vagnen känns såååå mycket Laila =) Skitball vagn som ni valt=)

  Va rädd om dej Laila! =)

 3. Jennie skriver:

  Säkert jättebra vagn, men så gräsligt ful att det gör ont ju. Sorry.

 4. Barbara skriver:

  Snygg vagn! Så mycket bättre än alla tråkiga klassiska vagnar som det verkligen kryllar av i Sverige. Trist när folk inte vågar prova något nytt och håller sig till enbart Brio. Ett tips på sportvagn längre fram.. 🙂 Den gula har vi, köpt i Bratislava.
  http://www.nuna.eu/pepp

 5. Amanda skriver:

  Juste, ett tips till bebisen Laila!

  H&M har en svart tshirt för lite större bebisar (från strl 62 tror jag?) med rolling stones-trycket där tungan har storbrittaniens flagga på. SKITLÄCKER! Kanske vore något för växa-lådan? 😉

  Provar med en länk:
  http://www.hm.com/se/product/93687?article=93687-A

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..