Tävlingen avslutad!

Hej mina fina läsare!

Jag måste bara säga att jag läst alla inlägg som ni gjort och det har varit otroligt svårt att välja ut tio stycken som ska vinna parfymen Rock Romance. Tack snälla för att ni har varit så känslosamma och delat med er av era känslor här på bloggen, ni har varit helt fantastiska! Tävlingen är nu avslutad här på bloggen och jag kommer att meddela vinnarna imorgon.

Men vill du ha en till chans att vinna parfymen så ska du ringa min man Niclas på Lugna Favoriter. Han lottar ut fem parfymer ikväll mellan 18.00-20.00 så ring på en gång direkt till honom på Lugna Favoriter och berätta vad kärlek är eller betyder för dig på tel nr: 0200-221047 sen går det ju också bra att passa på att lämna en kärlekshälsning till någon du tycker om.

Ha det bra!

Kram

/Laila

  1. ehh emelie det är väl snarare parfymen hon gör reklam för 🙂

  2. Emelie skriver:

    Du verkligen smält in i Wahlgren klangen. Gör reklam för varandras jobb…

  3. Jag har nu läst inlägget du skrev i augusti om alkohol. Håller verkligen med dig om det du skriver. Vill man inte dricka alkohol på en fest, måste man ha en ”bra” ursäkt. Vill man (bara) dricka ett glas vin eller två (för att man tycker det är lagom och att man inte vill bli för berusad eller må dåligt dagen efter), då får man ofta små pikar att ”det är ju inte lönt, så lite, passa på nu och drick när du har chaufför” etc. Eftersom jag har alkoholism på nära håll och har både sett och upplevt så mycket tråkigt i samband med alkohol, dricker jag väldigt sällan och väldigt lite när jag dricker. Dessutom är det trevligt att vara nykter.Livet är fantastiskt som det är! Många människor inser nog inte heller faran med alkoholism, och hur det kan förstöra människor och relationer. Det är så många som har problem med alkohol och som inte vågar erkänna varken för sig själv eller för andra. Tittade på Skavlan igår på TV. Blev så glad att Benny Andersson och hans son berättade helt öppet om att de båda slutat dricka alkohol. Det är fint att våga berätta inför svenska folket att man har eller har haft problem och att man valt att göra något åt det. Vilka förebilder! Önskar att det var fler kändisar som tog upp ämnet för diskussion. Det finns säkert många fler som kunde hjälpa andra ”vanliga svensson” att göra något innan det är för sent. Det är många som lider i det tysta, många desperata medberoende och förtvivlade människor, som kanske med kändisars hjälp kunde få sina nära och kära att ta itu med sina problem. Oftast är det bara alkoholisterna som pratar om hur de levt och tänkt, de som levt vid sidan av glöms bort. Det förvånar mig att det ska vara så tabubelagt att erkänna ett spritberoende och att inte våga göra något åt det? En besynnerlig sjukdom, som det faktiskt är, där förnekelsen är så stark att så många människor får lida, när det skulle kunna vara så enkelt att bara låta bli att dricka sprit!.

  4. Vilken superfin barnvagn ni hittat!!! Utvecklingen går verkligen framåt. Man blir så lycklig för er skull, vilken underbar tid ni har framför er :=)
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..