Och vinnarna är…..

Här kommer alla de som vunnit min nya parfym Rock Romance. Jag bad er som ville vara med och tävla om parfymen att skriva vad kärlek betyder för er. Det har varit jättemånga som tävlat och så otroligt många fina berättelser om vad kärlek betyder för er. Jag har läst alla bidragen och det har varit väldigt svårt att välja ut 10 st vinnare. Men nu har jag äntligen lyckats göra det och här nedanför ser ni vilka som vunnit och deras berättelse. Om du är någon av de som har vunnit så ber jag dig att maila linda@rockbysweden.com ditt fullständiga namn och adress så kommer vi skicka parfymen till er nästa vecka.

 

Annika fr.finl

Kärleken är tålig och mild, kärleken avundas inte, den skryter inte, den är inte uppblåst, den uppför sig inte illa, den söker inte sitt, den brusar inte upp, den tillräknar inte det onda..Kärleken upphör aldrig..för dom som vill ta emot kärleken..Kärlek för mig är till mina medmänniskor, visa empati, respekt..behandla alla som du själv vill bli behandlad..Största kärleken har jag i mina barn, när jag ser på dem ser jag också mig själv!

 

Alexandra
Kärlek är inte att hitta någon man kan leva med.
Kärlek är att hitta någon man inte kan leva utan.

 

Annukka

Kärlek är..

… när du villkorslöst älskar någon med alla sinnen.
… när du sätter den du älskar och dennes behov före dina egna utan att begära något tillbaka.
… när du känner dig halv utan den älskade vid din sida.
… trygghet, sårbarhet, hängivenhet, passion mot din man eller din kvinna.. och kanske allra mest mot ditt barn.
… när du är beredd att göra vad som behövs för att den du älskar ska känna din kärlek.

Kärleken mot dig själv är ändå kanske den viktigaste av alla kärlekar. Jag älskar mig för att jag är fantastisk och kan känna så oändligt med kärlek för så många…

… och så vill jag förfärligt gärna dofta gott och romantiskt dessutom.. 🙂

 

Monica

Under sommaren har jag verkligen fått känna på vad riktig kärlek är från min stora familj som är utspridd ända från ”Down under” och hit upp, mina underbara vänner, gamla och nya arbetskamrater.Ville inte tro men det var så, min bröstcancer kom tillbaka efter 9 år med metastaser i skelett och lungor..ska inte göra historien lång..
Kärleken från alla har visat sig i underbara sms, facebookinlägg, spontana besök med nystekta pannkakor, blommor m.m, jag är och blir ödmjuk och så tacksam….
Min man har trots långa dagar ordnat med allt, lämnat & hämtat i skolan, middag och annat som inte har varit självklart, att komma med färskt vatten varje morgon, att finnas när det har varit svårt att resa sig och gå (som förut varit helt naturligt) när ångesten bara sköljer över en.. Kärleken till mina barn har växt till sig ännu mer, att våga visa sina känslor och faktiskt någonstans i allt det här fortsätta våga leva som vanligt dvs kompisar kommer hit och det låter i huset som vanligt. Att få jag älskar dig mamma…varje dag
Skulle nog kunna skriva ännu mer men det här är väl det som spontant dök upp…

 

Eva

Kärlek är att älska så det gör ont, att se till nån annans välbefinnande mer än till sitt eget. Att spegla sig i nån annans ögon, att läsa nån annans tankar. Kärlek kan vara att glädjas med nån annan, att sörja med nån annan, att leva för nån annan!

 

Lotta

Kärlek är att se ett äldre par i ur och skur där jag bor. Kvinnan sitter i rullstol och mannen puttar henne året om. Han är så tunn och så krum och säkert över 80 år men oavsett väder möter man dom. De kan vara vänner, syskon eller äkta makar men varje gång jag ser dom får jag en tår i ögat. Har aldrig sett något vackrare i hela mitt liv. Det är kärlek för mig!

 

Mallan

Just nu när jag just påbörjat min behandling för min ätstörning har jag helt ändrat riktning för vad kärlek är. Nu är min största kärlek mina underbara föräldrar som alltid stöttar mig, speciellt när jag mår som sämst. Det är verkligen kärlek för mig!

 

Ann.B

Kärlek är det viktigaste i livet!
Kärlek kan inte köpas. Det måste fås.
Kärlek kan inte krävas. Det måste förtjänas.
Kärlek är ingen mänsklig rättighet!
Så att få kärlek och att kunna ge kärlek är en gåva, den största gåvan av alla.
Kärleken är det största och viktigaste i livet!!!

 

Pernilla Fasth

Kärlek för mig är min familj! Har opererat bort en hjärntumör för tre veckor sedan. I onsdags ringde telefonen, det var från Sahlgrenska… Dom meddelade glatt att dom fått svar från patologen, ingen cancer men sedan lika kallt att tyvärr verkar det som dom inte fått bort hela och operationen måste göras om 🙁 jag fick panik men inom 30 min hade min man kört i illfart från jobbet och mina föräldrar lämnat sin lunch på bordet för att vara nära och stötta mig!!! Detta är kärlek, sedan har vi kärleken som gör ont. Nu är man livrädd igen, har tre älskade barn som jag är livrädd för att inte få se växa upp 🙁

 

Mia

Kärlek för mig är förutom till min underbara familj precis som det står i bibeln, i 1 Kor. 13: 4-7. Där står det:”  Kärleken är tålmodig och omtänksam. Kärleken är inte svartsjuk, den skryter inte, blir inte uppblåst,  bär sig inte oanständigt åt, söker inte sina egna intressen, blir inte uppretad. Den för inte räkenskap över oförrätten.  Den gläder sig inte över orättfärdigheten, men den gläder sig med sanningen.  Den fördrar allting, tror allting, hoppas allting, uthärdar allting.

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 

 

 

 1. OHHH har totalt missat att jag vunnit, varit ytterligare turer med inläggning… Tack Laila du äger… håller mig på banan när jag ligger i sjukhussängen och läser din blogg. Tack för att du finns och lycka till med nya bebisen både du och Nicklas samt även till killarna som kommer att bli stolta storebröder förstås!

  Kram

 2. Annukka skriver:

  Ja himmel.. jag blev så glad så jag visste inte riktigt vilken tå jag skulle trippa på.. 🙂 TACKTACKTACK..!!

  Önskar dig en underbar höst..

  Kram Annukka

 3. Var borta i helgen och såg inte att jag blivit vald förän nu, Gu va kul! Sicken bra start på veckan 😀 Tack!

 4. Ann.B skriver:

  Oj,oj,oj Vad glad jag blir!!!
  Tack snälla!
  Önskar dig och din familj en trevlig måndag!
  Kram Ann.B

 5. Tack..snälla Laila..Gud vad glad jag blev 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..