Maskerad….

Haft en underbart skön helg med massa att göra blandat med några mysiga sköna stunder med familjen. Men istället för att rabbla upp allt jag gjort i helgen ville jag visa er en sak som hände tidigare i veckan.

Det var nämligen så att man firade 100-års jubileum på Liams skola. Då skulle alla barnen klä ut sig efter någon tidsepok som varit under de 100 år som skolan funnits. De flesta hade valt att klä ut sig riktigt gammeldags, så som man såg ut för ungefär 100 år sedan med kjolar och förkläden, eller med slips och kepsar. Men så skulle Liam välja, tror ni att han valde något sådant? Nej!

Cool kille!

Han sneglade på mina hysteriska sjuttiotalskläder i garderoben och dem ville han då självklart ha. Sedan kom det till peruk och solbrillor. Det blev tillslut en blandning mellan en renodlad hippe och Axel Rose. Eller vad tycker ni? He, he! Han var väldigt stolt i alla fall!

Ombytt och klar här hemma….

Klassiskt skivomlslagspose a la 70-tal… 🙂

Så var det lite sång för föräldrarna, se så fina alla var…

Liams härliga fröken Maud!

Till och med en ”gammal” skolsyster fanns på plats….

Jag tycker att de har många roliga sådana här saker på gång i Liams skola och man märker att barnen tycker att det här är väldigt roligt. Jag själv tror jag att man som barn lär sig ännu mer om man blandar kunskap med sådana här roliga saker.

Hoppas att ni har haft en härlig helg!

Ha det så bra!

Kram

/Laila

  1. Cool kille! Värsta schyssta outfiten ju!!

  2. Anna skriver:

    Hej Laila! Bor en bit från dig(på ön) och ser på bilderna att din son verkar gå i samma skola som min lillebror gjorde. Ville bara säga att han hade en av lärarna på bilden och att hon behandlade barnen dåligt. Hon tejpade bland annat för munnen på en av pojkarna som hade svårt att vara tyst inför resten av klassen. Det var flera år sedan och hon arbetar kvar så jag hoppas att hon skärpt sig och behandlar de andra barnen bra./ anna

  3. My skriver:

    Skriv din kommentar här!
    Hahaha…tror jag skrattar ihjäl mig…jag bara ÄLSKAR bild nr 4…när alla står uppradade… å så ser man din son:-D:-D :-D.. fy tusan va cool han är!!!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..