Grattis till en trogen läsare…

Igår fyllde en av mina mest trogna läsare här på bloggen 17 år, Emelie Hellman och då vill jag ju såklart ge henne ett stort grattis här på bloggen. Emelie, hoppas att du hade en jättefin födelsedag! Och tänkte då även att du skulle få en födelsedagspresent från mig, jag vill skicka en parfym till dig. Så när du läser detta, maila linda@rockbysweden.com och skriv din adress så kommer vi skicka parfymen dit. Stor kram till dig från mig!

När jag sitter och skriver detta så bokstavligen öser regnet ner. Det ser ut att bli en grå och regnig dag hela dagen och det är lite tråkigt tycker jag. Men då får man göra det lite mysigare inne istället, som tex tända lite ljus och sätta på lite musik som gör en lite piggare och gladare. Det är faktiskt ett tips även om du sitter på ditt jobb/kontoret så kan man faktiskt försöka lätta upp stämningen en sådan här grå dag. Om du får ha tända ljus på jobbet så varför inte ta med dig några fina lyktor och gör det stämningsfullt även på jobbet. Nu när hösten har börjat på riktigt så är det härligt att försöka göra det bästa i det stundande mörkret.

Ikväll ska jag besöka Fagersta på Lindgården och hålla i en föreläsning om företagande och entreprenörskap. Kanske finns det platser kvar om du är intresserad att komma.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 

 1. Sandra skriver:

  Grattis Emelie!
  Vilken mysig grej att göra av dig Lalia.

 2. Grattis Emelie, 18 nästa gång då! =) Hoppas du hade en bra dag! Nu ser jag fram emot min födelsedag den 3 nov, 21 år! 🙂

  Bara nyfiken, Andreas Larsson från Älvsbyn, som sökte till IDOL, hur hanterar ni i juryn någon som är så extremt nervös, blyg och till synes utan självförtroende, även om han verkar ha blivit bättre? Då han sjunger bra och någonstans ändå vill detta. Synd att en talang går till spillo på grund av detta. Men jag vet vad han går igenom, jag är likadan, fast inte lika mycket.

 3. Aniika skriver:

  Vilket fint initiativ, du verkar så bra på alla sätt.

  Grattis Emelie!

 4. Evelina skriver:

  Grattis Emelie!! Hoppas du fick en trevlig och fin dag, fylld med glädje!!

  Så snäll du är Laila, som alltid! Läser din blogg flera gånger om dagen för att kolla om du lagt upp ett nytt inlägg. Så otroligt varm och go du verkar vara!!

  En liten fråga bar, blev Anders ledsen när Andereas hoppade av?

  Kram!!

 5. Hejsan
  Såå himla gulligt av dig att gratta en bloggläsare i din blogg,inte många gånger man sett det..:-D

  Trevlig blogg ,
  Här tittar jag in fler gånger.

  mvh Camilla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..