Hemma igen…

Ja, då har jag precis kommit hem efter kvällens föreläsning i Fagersta som gick jättebra. Då Niclas jobbade ikväll och inte kunde följa med så följde min syster Linda med som sällskap i bilen till och från föreläsningen. Skönt med lite sällskap när man kör hemåt på kvällen nu när det är så mörkt ute. Även om det bara är 2 timmar bort så blir resan ändå mycket roligare när man inte är ensam.

I väntan på att föreläsningen ska börja…
Syrran, a.k.a resesällskapet!
Och här står lilla jag och pratar och pratar…

På onsdag är det Västerås som gäller, då ska jag åka och hålla föreläsning även där.

Nu ska jag smyga in till Liam och pussa honom på kinden, sedan ska jag gå och lägga mig.

Godnatt!

aKram

/Laila

 1. Matte skriver:

  Fy faaan vad sexig du är! Älskar dig med leggigs 😛

 2. Selma skriver:

  Du är så vacker Laila, det kan man aldrig säga för ofta! 🙂 Mysigt med sällskap av din syster Linda! Åh jag skulle verkligen vilja gå på din föreläsning. Jag och Cicci missade ju när du föreläste i Göteborg. Haha och precis som hon skrev så tänkte vi ju skolka den dagen. Jag kommer ihåg att vi hade planerat att vi skulle hacka oss in på våra föräldras email för att skriva ett fejk email från dom o säga att vi var sjuka. haha vi är rätt knäppa vi två ändå!
  Du får ha de så bra underbara Laila, stor kram! <3

 3. lisa skriver:

  Jätte Fin tröja!
  Kram

 4. Annie skriver:

  fin du är!

 5. Linda skriver:

  Sett på Idol några dagar nu och har insett att jag blir så himla lycklig när du skrattar!! 🙂 Du känns så genuin, och du är cool, diggar dig 🙂
  Hoppas du och magen mår bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..