Nya smycken till hösten…

Sitter just nu i ett litet rum i Västerås och tar det lugnt innan jag ska börja hålla min föreläsning om företagande och entreprenörskap. Och då tänkte jag passa på att blogga lite medan jag sitter här och väntar.

De senaste veckorna har vi på Rock by Sweden Åsitas varit fokuserade på olika mässor. Jag har ju skrivit lite om det innan här på bloggen och den sista mässan vi var på var nu i helgen. Det har varit väldigt roligt att få träffa alla kunder igen och även träffa och lära känna nya. Vi har dessutom presenterat våra nya modeller för hösten 2011.

Den här kollektionen har vi fokuserat på att fortsätta i samma rockiga känsla men vi har gjort flera nya modeller helt utan döskallar men där man fortfarande känner igen sig i vår kollektion. Här nedan ser ni några bilder från vår senaste mässa Precious InfraCity Upplands Väsby nu i helgen. Där hade vi lånat några lampor från Kamelo för att få till den rätta känslan och pricken över i:et i montern.

Lite bilder från montern…

Här kommer några av de nya modellerna, det kommer komma ett par modeller till. Men dessa som ni ser kommer att finnas i butik i början av november. Jag kan lägga in lite bättre bilder senare när vi har fått nya fina bilder tagna på dem.

Ormarmband…
Armband med berlock och större stenar…
Armband med jaguar…
Stelt armband med berlock i form av hjärta…
Örhänge med stav och hjärta…
Tofshalsband med fin stor sten i mitten…
Stelt armband med tre döskallar…

Jaguarring, kom redan i våras och finns i butik nu…

Ja det var lite om nyheterna, gå in på Rock by Swedens hemsida och se vilka återförsäljare som finns närmast er och håll utkik efter nyheterna på hemisdan.

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. Greta skriver:

  Riktigt snygga!

 2. Augusta skriver:

  Hej Laila!

  jag tycker att dina smycken är super fina och jag bara älskar dem.
  jag har den stor dödskallen ringen. men tyvärr har jag väligt små fingrar så alla ringar så inte går att spänna in är för stora för mig. Hoppas du gör fler ringar som går att spänna in.

  kram Augusta

 3. emma skriver:

  Hej Laila
  Jag skulle verkligen vilja gå på någon av dina föreläsningar och dina smyckeutställningar!
  Kommer du ha några fler inom en snar framtid
  kram

 4. Kommer helt klart köpa tofshalsbandet, ursnyggt. Kul att ni tagit med några smycken utan döskallar. Tycker döskallar är tufft på många andra men inte på mig 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..