Idol hotat?

Hjälp, Idol är i fara! Anders har brutit tån!!!

Igår var jag på ett möte med bland annat min kära Anders Bagge. Och det var väääääldigt synd om honom då. Ja så synd! Man såg tydligt att något var fel när jag mötte honom för han haltade väldigt mycket. Och eftersom han haltade så mycket och verkade ha ont så frågar jag ju så klart vad som har hänt.

Stackars, stackars Anders…

Det visar sig då att stackars Anders har slagit i sin ena tå i en byrå. Ja det förstår man ju hur in i h****tes ont det måste ha gjort för det har man ju råkat ut själv ett par gånger. Men nu verkade det dessutom som att den ena tån var bruten. Så jag kan faktiskt tycka lite synd om honom.

Sedan så visade han mig sin onda tå och sedan så ojade han sig och stånkade och stönade en massa genom hela mötet så då tyckte jag tillslut inte alls lika mycket synd om honom, bara väldigt väldigt lite synd om honom. 🙂

Men vi får väl hoppas att Anders återhämtar sig snabbt så att han är redo för nästa veckas kvalomgång.

Lite svullen tå och man kan nästa se att den också är blå 🙂

Det stämmer lite det där med som man brukar säga, att karlar gnäller mer när de är sjuka och känner sig ynkliga. Är det fler som känner igen det där eller är det bara något som man säger? Igår stämde det i alla fall in. För så mycket ojande för en enda tå, ja då undrar jag hur mycket han hade gnällt om det hade varit hela foten som hade varit av ? 🙂

Min syster som tidigare jobbar som sjuksköterska på en akutmottagning brukar säga att ju mindre skada desto värre låter man. Det är hennes erfarenhet. Oftast så kom de med värsta skadorna in och gnällde väldigt lite, medan de som hade mindre besvär var de som gnällde mest. Det tyckte jag var lite märkligt när jag hör det.

Här i Stockholm har det varit en helt underbart solig lördag. Hoppas att ni också har haft det lika fint hos er. Ha en fortsatt härlig lördag!

Kram

/Laila

 1. Tess skriver:

  Jag tycker oxå synd om Anders. Jag råkade välta min sons tripp trapp stol på min ”långtå” och bröt den. Tån var typ blå/svart länge. Detta hände för ett par år sen, tån är idag mkt större än de andra och galet sned. Hade ont jättelänge och fick gå i birkenstock hela hösten. Ge Anders en kram från mig.

 2. Jag bröt samma tå fast på höger fot nu i början av sommaren! Spelade beach fotboll inför en cup, tyvärr fick jag sitta på bänken och heja istället ”/ så jag förstår Anders att det gör fruktansvärt ont. Stackarn!

 3. Jeslan skriver:

  Men asså, ååhhh!!!! Vad jag tycker SYND om Anders! MASSOR! Det GÖR FRUKTANSVÄRT ONT att bryta en tå…har själv brutit tån bredvid stortån en gång och jag lova, jag bryter hellre vad som helst än en tå igen! (jodå, jag vet hur det känns att bryta fingrar och armar oxå)
  Man KAN alltså inte gå ordentligt med en bruten tå…
  Det gör mycket mer ont än nånting annat! (japp, jag har fött barn oxå 🙂 Fyra gånger )

 4. Marie skriver:

  Ja, det var många av mina favoriter som skickade hem, som var väldigt duktiga och bra, men det känns som att ni i Idol juryn i år, endast vill ha tonåringar, vilket inte är fel i sig, men trodde att Idol skulle vara ett program för alla, därför så är jag inne lite mer på Talang, vilket liknar lite Fame Factory, men eftersom det är olika åldrar på deltagarna och så har alla olika sångstilar, vilket gör det mer intressant, en utav mina favoriter var han country sångaren i Idol, men honom skickade ni hem illa kvickt, kändes som att ni ej gillade honom från första stund, men gav honom en chans och han gjorde väldigt bra ifrån sig förutom solosången, det var katastrof, men ingen människa är perfekt, ni gav honom ingen chans vilket är synd, hade varit lite kul med country i Idol också, och sedan så har vi Nicholas, inte ens han kom med…pga av att han var en trevlig kille? han kanske borde ha varit coolare och tuffare som Jay, som inte har någon bra röst enligt mig och heller inte är någon bra förebild, som åkt fast för att använt droger flertal gånger….men nu är det ju vi tittare som får bestämma och det är jag väldigt glad över, men tyvärr finns de inte så många kvar utav mina favoriter, för de såg ni i juryn till att de fick åka hem….vissa sjöng fel och glömde texten i solosången men de fick vara kvar, för de har looken och utstrålningen, trodde att musik handlar om rösten och känslan att förmedla….inte baserat på hur man ser ut, eller vad man har på sig…eller om någon liknar en annan artist, det är väl häftigt och kul om man har sin egen stil…att få vara nöjd med sig själv…..det är väl det viktigaste …..Ville bara skriva av mig lite….

 5. Carro96 skriver:

  Jo det stämmer definitivt! När killar är sjuka då är det på blodigt allvar annars när man som kvinna är sjuk är det som ingenting. Kvinnor har att mycket starkare psyke än killar sedan kanske dem är starkare fysiskt! Håller med Carro92. Utan baggarna är det inte idol. Baggarna är skönast och ni måste vara med mera, jag får aldrig nog av er! Får jag fråga dig Laila hur du började jobba med musik? gick du i Musik linjen i gymnasiet? Är nyfiken nu när jag själv ska söka och är intresserad av musik,dans, teater och bild o Form! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..