”Det är okej att känna”

Så heter en video som  jag blev tipsad om här på bloggen att se. Det är en kampanj skapad av organisationen Ung Cancer.

”Kampanjen består av en serie om fem kortfilmer med syfte att lyfta fram diskussionen kring de tabubelagda ämnena cancer och sorg. Citatet ”Det är okej att känna” kommer från en onkologsköterska som förstod vikten av att ta tag i sina känslor direkt när man känner dom och inte trycka undan dom på grund av att det i samhället inte är socialt accepterat.”

Detta är en fantastisk och stark film som nog inte lämnar någon oberörd. När jag såg denna film kunde jag inte sluta gråta. Vilka fantastiska och modiga människor som ställt upp i denna video. Där alla har gemensamt att de någon gång drabbats av cancer. Denna film väcker så många olika tankar och känslor hos mig och jag är säker på att den kommer göra det för dig också.

[youtubeplay id=”162gYmyiGrU” width=”720″ height=”500″]

Stor kram till er alla!

/Laila

 1. Skriv din kommentar här!Vilken film,helt underbar.Fick själv cancer när jag var 21 år o gravid med mitt andra barn.Fick snittas i v 28 o därefter op för livmoderscancer,cellgift o strålning på de.Allt gick bra o idag är pojken pappa o jag stolt farmor.Kicki

 2. Anonym skriver:

  Tack för att du förmedlar vårt budskap via vår film! Det betyder oerhört mycket!

 3. Eva skriver:

  Vilken gripande film. Tänker på min mamma som sitter bland molnen, hon togs ifrån oss alldeles förtidigt. Hon han bara bli 58.

 4. CL skriver:

  Tack!

 5. Håller med i allt du skriver och den fick mig oxså att gråta och tänka på min stackars mor som hade cancer precis överallt den cancer som till slut tog henne ifrån mig var lungcancern,min mor var 57 år när det började med bröstcancer sen var de olika sorter fram tills hon i 87 års-ålder till slut dog…ingen människa ska behöva kämpa så som hon gjorde i så många år…okej sista året gav hon upp då vägde hon 36 kg och kunde ej göra mycket mer…det var ett rent ut sagt ett helvete att se henne och ej kunna hjälpa sin mor mer…tröstar mig med att mor har det bra nu och tänder ett ljus för mor min

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..