Makeover….

Jag måste faktiskt säga att vi har  väldigt proffsigt folk som vi jobbar med bakom kulisserna. För det krävs en hel del att se ut så som vi i juryn gör i TV. Men nu ska jag avslöja sanningen, den äkta, rena otvättade sanningen om hur vi i juryn egentligen ser ut. INNAN vi blivit stylade och sminkade till max. Så för första gången kommer jag visa de avslöjande bilderna på oss och vårt rätta jag.

Så här ser vi egentligen ut:

Jag
Pelle
Alex
Anders

Ja, visst är det helt otroligt vad de kan trolla med massa smink, kläder och kameravinklar.

Här nedan ser ni kvällens outfit. Klänning från en butik på Lidingö, till det ett par svarta tights, smycken är höstens nyheter från Rock by Sweden (ring med stor sten och två skallar, armband med hjärtberlock, örhänge med stav och hjärta och halsband med sten och tofs) och skorna kommer från NK trend.

Ha det så bra!

Kram

/Laila

 1. LIENE skriver:

  Haha, snygga ni är! Alexander Bard var bäst:D

 2. Susann skriver:

  Hej Laila!!
  Vilka roliga bilder på er… kul med lite humor istället för att bara vara allvarlig och tråkig.

  Med vänliga hälsningar:
  Susann.A.

 3. Alicia skriver:

  HAHAHA XD Vilken tur att stylisterna fixar till er XD Vet inte om jag hade skrattat eller gråtit om jag mötte er i en mörk gränd 😛

 4. Hej Laila!
  Jag måste bara få ge dig beröm för en av de underbara parfymerna du lanserat. Rock Romance, är min absoluta favoritparfym. Den luktar helt underbart!

  kramar och ljus
  Jennie

 5. Louise skriver:

  Måste säga att du ser mkt fräsch ut! Och vilka snygga smycken du har! Tänkte fråga dig, men fick svaret nu. Lycka till! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..