Mycket att göra….

Är ledsen att mina inlägg denna vecka inte är så långa och kanske tråkiga. Men det är mycket att göra hela denna veckan med tanke på att vi har livesändingar hela veckan med IDOL. Tänkte jag skulle lagt in ett inlägg igår med ”dagens outfit” men kom hem så sent att när jag väl var hemma var klockan nästan 12 och jag stupade i säng. 🙂

Men här kommer en bild på vad jag hade på mig igår:

Min klänning har jag fått uppsydd av Stefan Wåhlberg. Han har specialsytt fem klänningar till mig som jag kan ha nu. Han är superduktig och vet precis vad jag vill ha. Stövlarna kommer från TopShop och smyckena är från Rock by Sweden Åsitas. Armbanden är nyheter och kommer finnas i butik från och med november. Örhängena som jag hade på mig och många frågat efter finns i butik nu kolla in på vår egen webbshop på vår hemsida, eller så hittar ni dem hos närmsta återförsäljare som ni också hittar på hemsidan.

Tack alla ni för era fina kommentarer jag blir så glad av allt fint ni skriver.

Nu syns ju inte mina skor så mycket på TV men jag älskar skor och det är många av er som frågar vart jag köper dem när jag visat upp dem här på bloggen. Ibland har jag köpt på NK, ibland Sturegallerian. Men det behöver faktiskt inte vara så dyrt att köpa snygga skor. För på sista tiden har jag hittat många fina par i en butik som heter The Apartment till bra pris. Jag var där senast för ett par dagar sedan och kollade in lite höstnyheter. Det fanns massa snygga grejer och kunde inte låta bli att ta kort på några skor som jag tyckte var ”väldigt jag”.  Eller vad säger ni?

Idag är det torsdag och vi ska idag efter kvällens sändning sätta oss och ta fram juryns wildcard. Det kan nog bli väldigt intressant och spännande.

Nu ska jag snart bege mig tillbaka till studion.

Ha det så bra!

Kram

/Laila

 

 1. Du är så fin i denna blå färg! Så fin på dig med din lilla mage också.

 2. Anna L skriver:

  Vackra Laila, så du glöder nu, du har aldrig varit vackrare än just nu. Du klär så oerhört med att vara gravid och det strålar om dig, din hy och dina ögon som jag aldrig sett förut. Att vissa kvinnor blir ännu vackrare gravida är sant. Måste ge dig en eloge också till de vackra klänningarna Stefan Wåhlberg sytt upp till dig. Wow, supersnyggt, kvinnligt, nätt. Jag följer Idol, så otroligt bra talanger i år.
  Anna L Lidingö

 3. Marina skriver:

  Hej Laila
  Vilken jättetrevlig läsvärd blogg du har och jag lägger mer än gärna in dig bland mina blogglänkar på min hemsida. Denna vill jag så gärna följa och läsa ska du veta.
  Önskar dig en trevlig helg i förskott.
  Du är toppenhärlig och trevlig.
  Beundrar dig.

  Vänliga hälsningar.

 4. Selma skriver:

  Så fin är du Laila! 🙂 Och jag dör lite smått när jag ser skorna, skiiit snygga!!

 5. Du är skitsnygg!!
  Ikväll blir det myskväll med hela familjen, framför tv:n för att kolla Idol, så klart!!! Ska bli såå spännande att se vem som blir wildcard!! Stor Kram 🙂
  ps. jättekul att följa din blogg ds.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..