Härligt att bli gammal….

Ja, så var det nu bestämt vilka som går vidare till nästa veckas fredagsfinal. Det var otroligt spännande ikväll och det var många väldigt bra framträdanden.

Vill bara passa på att dela med mig av ett klipp till er. Såg det här klippet av ett gammalt par som testar sin nya laptop. De ska försöka förstå sig på hur man ska ta bild och filma med datorn men vad de inte vet om är att de faktiskt spelar in hela sin konversation.

Jag tycker att det här klippet är helt underbart. Man ser så tydligt deras olika personligheter och man märker att det här är ett par som varit gifta väldigt länge då de är så synkade med varandra och bryr sig heller inte om varandras ”tokigheter”. Helt underbart, och så är de så gulliga mot varandra. Hoppas att jag och min man är lika söta mot varandra när vi är så gamla som de. Det är riktig kärlek det. 🙂

[youtubeplay id=”FcN08Tg3PWw” width=”720″ height=”500″]

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Vilket alldeles underbart par!Så man blir varm i hela kroppen!Jobbar med äldre men ALDRIG sett ett sånt samspelt par,härligt!

 2. Hoppas så på en ålderdom ihop såsom denna 🙂
  Himmelens söta de är!!

  Fast det är med en stor suck jag skrev i min blogg idag..
  (http://meusohana.wordpress.com/2011/10/02/nar-alla-broar-brunnit/ )
  Jag och my love har levt ihop i 17 år, men att vara föräldrar till barn med doldt handikapp såsom adhd/asperger är bland den största utmaning ett liv kan ge en. Man älskar varadra så innerligt men känner hur osynliga krafter tar tag om en och drar oss åt varsitt håll.. påfrestningarna är för stora och utmaningarna likaså. man pallar inte tillslut..

  Men..har vi turen på vår sida så sitter vi åxå sådär på ålderns höst och kuttrar ihop..

 3. Laila Laila Laila! ;D

  Du måste hjälpa mig innan jag blir tokig! ;D hahaha

  I fredagens program bar Amanda Persson en galet snygg beige draperad historia som jag raidat hela internet i hopp om att försöka hitta någonstans! 😀

  Eftersom jag inte vet vars den kommer ifrån eller vad det är för märke så är det ju en djungel utan dess like och jag har inte lyckats ännu!

  Kan du snälla hjälpa mig om så på bara något litet vis så vore jag evigt tacksam! 😀

  Hälsningar

  Anna-Karin

 4. Vilken härlig video och härliga människor!! Har givetvis sett på idol, varje avsnitt som varit nu i veckan och måste säga att du är helt otroligt vacker som gravid!!!! Själv gick jag ”bara” upp ca 10 kg och fick ingen speciellt stor mage, den syntes knappt.. Liv kom 6 veckor tidigt! Önskar er åter igen all lycka i världen!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..