Sista kvällen i kvalveckan…

Ja då var det sista kvällen för veckans kval. Ikväll får vi se vilka de sista är som får gå vidare till nästa veckas första fredagsfinal. Det ska bli väldigt spännande att få presentera vilka wildcard som vi i juryn har valt ut och vilka av dessa som ni röstar vidare till nästa vecka.

Gårdagens outfit ser ni på bilden nedan:

Jackan kommer från Zadig & Voltare, linnet är från Marlene Birger och så svarta lite glansiga tights som jag inte kommer ihåg vart jag köpte dem någonstans. Smycken kommer såklart från Rock by Sweden, halsbandet är en ny modell som kommer i höst. Skorna kommer faktiskt från the Apartment som jag köpte i våras. På tal om det så var det några av er som undrade vart den butiken låg, jag länkade till deras hemsida i förra inlägget men kan länka igen så klicka här så kommer ni vidare dit.

Kommer lägga in ett inlägg till senare ikväll för mer än så här hann jag inte skriva just nu.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. One could almost think the previous married couple still are married from scene in idol. There will always be cutie pies and men on the market but true heart like that between anders and you, you dont find that often.Almost feel sadness by watching you two not being togheter in married couple terms. Child of you and anders had been some gift from god. You are still in love, quite obvious and very cute. That man is gona stay by you all the way isnt that the thing married couples do? Run after cutie pies that maybe doesnt have the spritual connection but a quick dessert but dinner would be anders isnt that the thing that matters in life. Feel though sorry for those reasons very strongly and im a stranger, life does through curveballs or maybe people just dodge for having something to deal with. Look good in the outfit by the way. Cheers from abroad.

 2. Mary skriver:

  Jag måste verkligen säga att jag ALDRIG någonsin har sett sådana stora talanger i ett och samma gäng!!! Det är totalt värdsklass på hela gänget ju! Vilka röster tjejerna har, jag är helt mållös!!! Roshanna, Molly, Amandorna, och killarna: Robin och André. I princip alla kommer att bli signade, och bli stora sångerskor/sångare. WOW säger jag bara. Grattis från en annan sångerska 😀

 3. Hanna skriver:

  Laila, vet inte om du läser alla kommentarer men jag skulle gärna vilja veta var Moa hade köpt sitt örhänge som hon hade i fredagsfinalen, med en fjäder och nåt som liknade ett läderband.

  Kram Hanna

 4. Marie skriver:

  Har endast 4 st favoriter i årets Idol, och tyckte det var väldigt taskigt gjort av de som bestämmer programmet att sätta Maikel mot Molly och varför har man inte 12 st deltagare som förut, men men…
  Mina favoriter är Robin, Moa, Molly och Olle….tyvärr så tog ni bort väldigt många duktiga röster innan kvalveckan men men, det är ju några kvar som man gillar.
  Och den bästa Idolen genom tiderna enligt mig är Daniel Lindström…grymt bra sångare och han var grym under hela sin Idol period….han berör verkligen mig med sin röst och utstrålning…tycker det är tråkigt att ni alltid ska racka ner på kläderna och hur Idolerna ser ut, lite vuxen mobbning där tycker jag, ni kanske inte har samma smak som de som sjunger och de har nog inte samma smak som ni…..det är inte kläderna som gör en person duktig eller framgångsrik, det är hur personen är , hennes eller hans sätt mot andra personer och utstrålning…..för mycket fokus på utseende och kläder i Idol…när det är rösten som gäller, konstigt att ingen sa något om Jays klädstil…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..