Ont i örat!

Har i två dagar nu haft så ont i örat. Aj, aj! Jag som inte är så gnällig av mig annars började faktiskt tycka att det började bli lite jobbigt. Så det var att boka tid hos vårdcentralen för att be dem titta. Tillhör Torsvik Vårdcentral som jag varit hos tidigare och fick en akuttid där nu på eftermiddagen. Den gulliga personalen konstaterade snabbt att jag hade hörselgångsinflammation och efter lite behandlingar där de stack in grejer i örat som jag inte vill veta hur eller vad de gjorde så har jag nu ett recept i min hand och ska nu åka till apoteket och hämta ut lite penicillin.

I luckan på vårdcentralen...

Fördelen med att ha en man som jobbar väldigt tidigt på morgonen är att han kommer hem väldigt tidigt på dagen också. Så idag åkte vi och käkade lunch tillsammans när han kom hem från jobbet på vårt nya favoritställe Långängsgården här på Lidingö.

Här ser ni lite bilder från inredning där man sitter och äter. Visst är det mysigt:

Gammeldags och juligt....

Niclas halsar läsk framför mysiga kakelugnen....

Jag åt en macka med chevréost på. Mums mums vad gott det var!

Nu ska jag som sagt rusa iväg till apoteket så jag kan börja behandla den här dumma inflammationen i örat och hoppas att det blir bättre snart.

Hörs snart igen!

Kram

/Laila

 

 1. Sofie skriver:

  Förlåt att det blev två inlägg. <3

  Kramar från Sofie 13 snart 14 år, Lund

 2. Sofie skriver:

  Hej Laila!!!
  Jag fyller 14 år imorgon (lördag) och jag undrar om du skulle kunna säga grattis till mig då? Skulle bli jätteglad!!!Jag läser din blogg varje dag sedan oktober. Hoppas att Amanda Fondell vinner IDOL!!!

  Kramar från Sofie 13,snart 14 år, Lundsnart 14 år, Lund

 3. Sofie skriver:

  Hej Laila!!!
  Jag fyller 14 år imorgon (lördag) och jag undrar om du skulle kunna säga grattis till mig då? Skulle bli jätteglad!!!Jag läser din blogg varje dag sedan oktober. Hoppas att Amanda Fondell vinner IDOL!!!

  Kramar från Sofie 13,snart 14 år, Lund

 4. Till Selma: Sleeemoooo där nere. Bara för att du vill samma sak, fast bara jag som vågar fråga:D hahha!

 5. Marie skriver:

  Krya på dig Laila! och var försiktig med örat ikväll, kan tänka mig att ljudnivån är enorm.
  Stor kram marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..