Stressig dag!!!!

Idag har det varit en minst sagt stressig dag. Sitter här i in loge just nu och förbereder mig inför kvällens final i Globen samtidigt som jag ammar Kit. Puh! Det låter kanske stressigt men det är inget mot vad det var tidigare under dagen.

För visst är det så med små bebisar att de dagar då man har absolut inget inplanerat, man slöar bara där hemma, då är barnet lika lugnt och sover jättemycket. MEN när man plötsligt får mycket att göra (som idag) och då vill det älskade lilla knytet ha väldigt mycket mer uppmärksamhet än vanligt. Så fort man får det minsta lilla bråttom med någonting, då är det en liten pojke som blir akut vrålhungrig och måste ammas.

Men det är bara att ta det lugnt och låta det ta den tid det tar. Inget är ju viktigare än honom och matningen kan man INTE stressa det är fysiskt omöjligt. Gör man det blir det bara pannkaka. Och det är faktiskt rätt skönt att man är TVUNGEN att ta en paus i stresset och varva ner. 🙂

Men snacka om simultanförmåga som man får med en så här liten. Jag har rätt bra simultanförmåga sedan innan men idag tog nog priset. Kit var lite gnällig och ville inte sluta gnälla förrän jag gungade honom i hans vagga. Så fort jag slutade började han gnälla igen. Det var inget annat som var fel eller som han ville, han ville bara gunga.

Och jag som var i akut behov av att tvätta mitt flottiga hår. Så vad gjorde jag då? Jo, jag tog in vaggan i badrummet, ställde den utanför duschen. Stod så och tvättade håret och med ena foten utanför och vaggade honom samtidigt. Det kändes lite hysteriskt men det funkade och Kit var nöjd, och ni slipper se mig i otvättat hår ikväll, var glada för det! 🙂

Har ett barn till här hemma som det är väldigt synd om. Min finaste Liam. Han ramlade och slog sig på skolan igår och fick ett innebandymål över sig så han fick ett jack ovanför höger öga (som tur var behövdes det inte sys) och som grädden på moset en blåtira som heter duga. Ser ut som om han varit med i ett riktigt gatuslagsmål.

Herregud! Snäll skolsyster som tog hand om Liam och som ringde mig sen så jag fick komma och hämta honom. Liam skrattar mest åt det och skojar och säger: Om du tycker det här ser hemskt ut, då skulle du se den andra killen! Han har väl hört det på någon film eller nåt (vill poängtera att han inte varit i slagsmål, han bara skojade). Han har humor min lilla grabb. Och jag förstår honom att han säger lite sådana kommentarer för folk stirrar på honom när de ser honom. Det ser för hemskt ut. Vill inte lägga upp en bild men ni kan ju föreställa er själva.

Bilder kommer jag lägga upp så snart jag har några. Så håll utkik under kvällen. Kommer presentera vinnaren av armbandet troligtvis imorgon istället då jag nog inte kommer hinna innan idolsändingen drar igång. Men ett par bilder på kvällens outfit och vilka smycken det blev hinner jag nog få upp om jag har lite tur.

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Hoppas du får det lugnt och skönt idag efter din stressiga dag igår.

  Stackars Liam, hälsa att han får krya på sitt lilla öga och hoppas det lägger sig snart. Underbar kommentar från han, fick ett gott skratt haha.

  All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
  / En trogen läsare !

 2. Anki J. skriver:

  Härligt att läsa att du oxå får uppfinnar paniklösningar när det bara blir lite kaos med allt som måste göras och en liten som inte vill något. Känner så igen mig när mina var små.
  I kväll hade vi lite kalas för sonen som fyller 19 men vi missade så klart endå inte idol-finalen!
  Varma Skånelands kramar

 3. sara skriver:

  Superwoman! 😀

 4. Eva skriver:

  Jag och sonen hade planerat en mysig hemma kväll framför idol och lite thai mat. Godis har vi ju såklart köpt. Men icke, istället påväg till bb. Jag som ville förutom se idolerna, även se dina smycken. Hoppas allt klaffar och jag tror Robin vinner, men vet inte vad jag hoppas på.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..