Sista natten med gänget!

Ja, då var Idol slut. Inte bara för den här säsongen utan helt slut. Det har ju varit så fantastiskt roligt att göra dessa program. Jag har under resans gång lärt känna så otroligt många nya människor och det har varit underbart att få jobba med alla dessa härliga underbara människor.

När sändningen var slut var det många som drog vidare till efterfesten på Café Opera. Men jag, Niclas och några andra valde att stanna kvar i Globen och i logen för att ha lite avslutning där. Bland annat var några av TV4´s chefer där och så eldsjälarna bakom hela IDOL Magnus Hagelin och Per Blankens. Utan dessa underbara två skulle det aldrig bli något program. Det kändes härligt och bra att avsluta det hela tillsammans på det sättet. Och det blev lite vilt där bakom kulisserna i Globen kan man säga.

Det fanns en stor säck fylld med massa popcorn och ”någon” (ingen nämnd ingen glömd) ramlade mer eller mindre IN i den säcken. Sen slutade med att vi alla hade  BOLLKRIG med de där gigantiska vita bollarna som ni kanske såg i början av sändningen som studsade runt bland publiken. Det blev ett inferno av jättebollar och de var inte alls så mjuka som de såg ut. Rätt tunga faktiskt så fick man en sån i huvudet fick man sig en rätt hård smäll. Men det var barnsligt kul! Underbart! Kommer sent glömma den här kvällen.

Här kommer lite fler bilder från kvällen:

Så här laddar vi i juryn backstage innan sänding...

Danny och Måns repar inför kvällen...

Jag träffade fina Anna som skriver en egen blogg http://blogg.amelia.se/cancerbloggen tog jag med backstage.

Fullsatt Globen, härlig!!!

På plats och redo för sänding...

Och titta här vem som kom och hälsade på oss, Andreas! :)

Bakom kulisserna hittade Niclas denna fina härliga Agnes....

Och så har vi en bild från tidigare i höst som jag måste visa för er. Kommer ni ihåg när Alex hade på sig några håriga svarta axelvaddar på sig en fredagsfinal. Såg ut som två svarta tupéer han sytt fast på axlarna. I alla fall, så hittade Per Lernström mitt löshår och försökte skapa sig en egen liknande kreation. Vad sägs? Kanske nån ny trend?

Söt han är den där Per!

Ja, det var allt från gårdagens final. Nu till en annan sak, hade ju för ett par dagar sedan en tävling här på bloggen. Och vinnaren av tävlingen om att utse den bästa kombinationen smycken som jag skulle ha på mig på fredagens final är nu avgjord. Tyvärr så använde jag mig inte exakt av den kombinationen då jag sent bestämde mig vilken klänning jag skulle ha och om jag skulle ha halsband eller inte. Men den som kom närmast i det jag hade på mig var ingen mindre än: Ewa B Andersson. Grattis Ewa! Maila linda@rockbysweden.com så tar hon vidare kontakt med dig sen.

Tack alla ni som engagerade er så och kom med så många bra förslag. Jag tror nog att jag ska göra så här fler gånger för jag fick massa nya idéer om hur man kan kombinera våra smycken. Vi får se i framtiden så håll utkik.

Ha det nu så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. Emelie skriver:

  Måste säga att det förvånar mig att du överhuvudtaget inte nämner årets Idolvinnare Amanda Fondell i inlägget som handlar om idolfinalen, eller om det finalen faktiskt handlade om: UPPTRÄDANDEN OCH TVÅ DUKTIGA FINALISTER. I slutet av inlägget skriver du; ” ja det var allt från gårdagens final”, när du skrivit om popcornbus och att ni bojkottade efterfesten. Smått märkligt måste jag säga…

 2. Mia skriver:

  Fattar inte, hur kan du ha en sån platt mage så snart efter förlossningen? Har du tränat som en tok?

  Kram!

 3. em skriver:

  Snygga Andreas! Honom har man saknat att dreggla över i år haha.

 4. Mathias skriver:

  Kommer sakna Idol som sjutton, fattar inte varför det läggs ner. Ni två Baggar gjorde halva programmet. Var ska man nu följa er två på samma sätt. F*n, j*vla TV4.. X-Factor, skitprogram.

  Tur jag har alla program sparade! : ) Men vill ha mer! : )

 5. Selma skriver:

  Verkar som att ni hade det jätte roligt på eran lilla efterfest! Kul med massa bilder också! Gillar framförallt den på er juryn! Kommer sakna allihopa, och kommer sakna idol! Detta var somsagt det bästa året hitils! 😀 Vad gulligt att du tog med dig henne backstage föresten. Hon borde ha blivit jätte glad, precis som jag och Cicci!

  Kram på dig finis <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..