Härliga smurfar!

Vad kul att så många nu är med i vår egen lilla smurfby här på bloggen. Som sagt så får alla vara med, är du ännu inte med så skriv i kommentarsfältet vad du skulle vilja vara för smurf. Jag kallar mig som sagt själv för RockSmurfen och Niclas för RadioSmurfen och Liam för SkateSmurfen.

Alla smurfar är ju så snälla och hjälpsamma mot varandra. Alla får vara med, ingen som är utanför. MEN tyvärr finns det en alltid någon mörk sida i alla lyckliga världar och i Smurfarnas värld finns ju dumma Gargamel som ni kanske minns och så hans nästan lika dumma katt också Azrael som ni kanske minns. Och nu kom jag på att man kan kanske utse ”Veckans Gargamel”, alltså någon som gjort något riktigt dumt i världen skulle kunna förtjäna den titeln. Mitt förslag för veckans Gargamel är faktiskt inte bara en person och ingen känd heller, det är alla de som är så egoistiska och självupptagna och saknar empati och medmänsklighet. De personer som bara stirrar eller går förbi och låtsas inte se om de ser någon göra sig illa. De personer aldrig ställer upp eller hjälper sina medmänniskor. Det finns alldeles för många sådana och de borde få kallas veckans Gargamel. Vem eller vilka tycker du borde bli utnämnd till veckans Gargamel?

Nu när Idol är slut så kan jag äntligen tänka på att förbereda lite inför julen och fundera på lite julklappar och sånt. Liam önskar sig bara en sak och det är en ny skateboard. Och då han nu gått in i det här med att vara skateare med liv och lust klädstil och allt så är det ju inte vilken skateboard som helst som han önskar sig. Det är rätt dyrt de där sakerna så när mina syskon frågat vad han önskar sig så för första gången har han nu önskat sig bidrag till att kunna köpa den där speciella skateboarden som han har sett. Annars önskar han sig kläder.

Hör ni nu vad jag säger, han önskar sig med andra ord INGA leksaker detta året!!! Det känns stort, första gången någonsin på jul eller födelsedag som han inte önskar sig någon leksak. Stort, han börjar verkligen bli stor nu. Men vi får se vad vi kan hitta på för något at vår lilla skateare! 🙂

Ha det nu så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. Anonym skriver:

  Hej, jag vill gärna vara en smurf med dig och alla andra smurfar.Jag tror att jag är…Smurf tjejen har glömt vad hon heter..Alla fall så är jag hon 🙂 men du som har bloggen har du msp? i så fall så fråga om vän skap jag heter: kimi040

 2. Lina skriver:

  Är det samma smurfby som Niclas har på twitter så är det jag som är godissmurfen 🙂

 3. Åsa skriver:

  Åh, lätt! Jag är moffarsmurfen, älskar julen och allt gott man kan äta… Går just nu loss på lussekatter så det sprutar ur öronen”

 4. Håller med dig! Vissa har verkligen ingen respekt eller empati för andra människor.. Du har alltid så bra och kloka åsikter tycker jag 🙂
  Massa kramar

 5. Preggosmurfen här! Haha !:)
  Passar utmärkt som gravid !;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..