Doftande julklappstips….

Som ni vet har jag ju tagit fram min egen parfym, förra året så lanserade vi min första parfym som heter You Rock och då den blev väldigt omtyckt så kände jag att jag vågade på mig att göra en parfym till. Årets parfym heter Rock Romance och har härliga toner av äpple, liljekonvalj och ros och doftar nyduschat och fräscht. Det kanske vore något för den som gillar att få en parfym i julklapp. Den går att hitta på de flesta ställen som säljer parfymer såsom Åhléns och Kicks. Flaskan ser ut så här:

 

 

Men vad som är väldigt kul är att vi i vårt distributionsbolag ICE även tagit in en annan parfym till samtliga Kicks butiker i Sverige och Finland som jag tror alla vampyrälskande människor kommer gilla så även jag då jag är ett vampyrfan. Det är nämligen den första officiella Twilight parfymen, och den heter Immortal Twilight. Den har inspirerats av kärleken mellan karaktärerna Edward och Bella. Låter inte det som en given julklapp för den twilight frälsta tonåringen så säg…. 🙂

Kolla även in den snygga bilden för parfymen:

Nu ska jag åka och köpa lussekatter och sedan fira lite lucia här hemma. Vi hörs lite senare idag.

Kram

/Laila

 1. Parva skriver:

  Dina parfymer luktar sjukt gott!
  Gick in i Åhlens här om dagen och hittade din parfym, tyckte den luktade så gott så jag sprutade massa på min jacka. Så nu går jag runt och luktar Laila Bagge hela tiden haha 😉
  Ska nog ta och köpa parfymen som en julklapp till mig själv!

 2. Sofia skriver:

  Jag tvingade min mamma och köpa din parfym till mig i julklapp. Luktar helt underbart gott 😀

 3. Maria skriver:

  Jag önskar mig din parfym i julklapp av mamma o pappa, så jag håller tummarna att jag får den för den luktar så gott!! 😀 Kram & Lycka till med allt!

 4. Penny skriver:

  Va spännande…blir jättenyfiken på dina parfymer,vilken fin flaska o förpackning!!

  Kram från en vampyrälskare/mys-smurf!!

  PS. Vill även sniffa på Twilight såklart…:-)

 5. Anki J. skriver:

  Din parfym är verkligen något som jag önskar! Den har sån fin ask till oxå… Twilight-parfymen måste jag kolla in nästa gång jag är i stan…
  Hoppas det blev en skön Lucia-dag för er och pepparkakshuset som dina killar fixade var jätte-fint! Min mamma bakade o fixade alltid ett sådant till mina när de var små…..

  Sena Skånekramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..