Stora julpysslet!

Idag har det varit avslutningsfest med IDOL-gänget. Det var roligt att träffa alla igen, men alltid lite tråkigt också då det faktiskt är just  en avslutningsfest.

Vad kul att det är så många av er som gillar min parfym. Jag berättade ju också för er idag om Twilight-parfymen som vi tagit in till Sverige. Och gissa om jag blev förvånad när det var en notis i en kvällstidning om just den här parfymen som rekommenderades som julklapp av en skönhetsredaktör:

Idag har det varit riktigt julpyssel här hemma. Niclas och Liam har nämligen byggt årets pepparkakshus. De köpte ett sådant där paket med färdiga delar som man sätter ihop själv. Den varma sockersmeten som man använder för att limma ihop delarna med blir riktigt varmt och det är ju heller inget riktigt pepparkakshusbygge om inte någon bränner sig när man håller på och pillar. Det här året var det Niclas tur (eller otur ska man väl egentligen säga). Liam stod i början mest och tittade på när Niclas satte ihop själva huset och mumsade på dekorationsgodiset så länge.

Men sen när huset var klart då gick de loss med massa dekorering av alla de slag. Jag tycker att det blev ett riktigt fint hus, och det ser väldigt smarrigt ut också. Så nu står det på hedersplatsen på köksbänken med Liams egengjorda julkalender bakom. 🙂

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Fint hus killarna fixade!! Synd om Nickas bara……ett litet tips till nästa gång…..använd smält choklad som lim, funkar utmärkt, är gott och blir inte alls lika farligt varmt 😉 Kramis

 2. Snön ser ut som florsocker 🙂
  funderar på o köpa ett färdigt hus också i år men brände mig rejält förra året så jag är nervös

  Jättefint hus dem gjorde 🙂 kalendern ser ju underbar ut den med 🙂
  förstår att det dröjer innan vi får se ansiktet på Kit för vi visade inte upp våran yngsta för någon förrän han var ca 2 månader gammal så jag förstår dig Laila

 3. Helena skriver:

  Jag brukar inte kommentera men nu känner jag bara att jag måste. Jag såg bilden på pepparkakshuset på Niclas Twitter och tyckte att det var så kul ide att de gjort ett hus som ser ut som en galen gubbe. Men nu när jag tittar närmare så inser jag att det kanske inte är med flit som högra fönstret ser ut som en mun med en stor tunga som hänger ut (skumtomten) och att den gröna skumgodisen tillsammans med mintkyssen bildar ögon!? Haha, jättekul tycker jag oavsett om det var med mening eller inte :-).

 4. Mari skriver:

  🙂 Men gud så mysigt. Fint blev huset också.
  Har Liam något jultema på skolan, men julpyssel och så. Tänkte att dem kanske har samma eftersom vi på Lilla Högsätra har det nu dessa dagar…Mys är det iaf =)

 5. Hanna skriver:

  Hej Laila!
  Är inte så mycket för att kommentera egentligen, men har ju nu läst dina inlägg om den där smurfbyn, och då kände jag mig tvungen att kommentera, eftersom jag gärna vill vara med där. 😉
  Och ja, som den schlagernörd jag är, så vad passar väl bättre än att vara just Schlagersmurfen då. 😛 Så den vill jag vara!
  Jättefint pepparkakshus de gjorde killarna! Min pappa brukar göra ett eget, med egen design, varje år. Och hans och mammas pepparkakshus är väldigt unikt, för det föreställer nämligen deras hus i miniatyr. Jättehäftigt! 😀 Idén kom när vi bott i det huset ett par år. Unikt och lite annorlunda, men fint blir det!
  Och gud, vilken fin julkalender Liam gjort, och lite annorlunda bilder i luckorna också, haha. 😛 Kul! Han är skön den grabben!
  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram Hanna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..