Mama, mama!

Tidigare i höst fick jag en utmärkelse av Mama som jag är jätteglad och stolt över. Jag blev utnämnd till årets BuisinessMama. Det var prisutdelning på Mamas årliga träff med modevisning och massa roligt mingel och annat kul. Men i samma veva så blev jag även intervjuad av Mama och nu har den tidningen precis kommit ut i butikerna.

Jag tycker att Mama har gjort ett jättefint reportage där de intervjuat mig om mitt liv och hur jag får ihop det med att vara både mamma och driva flera olika företag. För er som vill läsa mer är det ju bara att gå iväg och köpa tidiningen he he. Men för er andra så kan jag bjuda på några av bilderna ur reportaget.

Fantastiskt fina bilder, där vi alla kände oss väldigt fina och så bra omhändertagna under själva fototagningen.

Visst var bilderna fina. Det finns fler fina bilder i tidningen. Nä, nu ska jag kasta mig i säng för jag är i ärlighetens namn väldigt trött just nu. Har en liten krabat här hemma som hållit mig vaken rätt mycket de senaste dygnen. Så har jag tur nu får jag sova några timmar i sträck. Lyx! 🙂

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Eva skriver:

  Jättegrattis till både födelsedag (i efterskott) och vackra bilder Laila!
  Fina är ni!

 2. Ingela skriver:

  Skriv din kommentar här!
  Så fina bilder på er Laila, men man vill ju se guldklimpen framifrån också, men det gör du säkert framöver som du tidigare skrivit, lite avunds på din fina familj o det liv du lever, men du är så värd det, kramar!!

 3. Verkligen skitsnygga bilder!

 4. Cilla skriver:

  Vilka fina bilder! Du må vara superstolt över dina fina barn och givetvis dig själv!!!

 5. Emelie skriver:

  Du är så vacker Laila! Jättefina bilder och det var ett bra reportage! Du är verkligen en stor förebild!

  KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..