Min dag! :)

Tack alla fina ni för alla gratulationer på min födelsedag! Så gulligt av er!

Har haft en toppen dag. Då min fina man smiter iväg till jobbet väääääldigt tidigt på morgonen dvs han börjar jobba klockan 06.00 på radion så blev det lite födelsedagsfrukost med mina två små grabbar. Liam kom sedan med en jättefin present som han hade sytt i slöjden.

Sen var det bara att fortsatta med vardagens sysslor fast med en liten förändring. Idag var det nämligen tomtetema på Liams skola och man kan säga att han gick all in för det. Istället för vanliga kläder så klädde han ut sig till jultomte från topp till tå. Sa hej då i dörren och gick sedan till skolan. Han berättade sen när han kom hem att påvägen till skolan så mötte han några dagisbarn som ropade på honom och verkade tro att han var riktiga tomten och ropade om han hade några paket. Då hade han ropat tillbaka: -Nej för ni har inte varit snälla! Och så gick han vidare. Han tyckte att det var rätt roligt då. Men när han kom hem och berättade det här för mig var han lite ångestfylld och undrade om jag trodde att de hade blivit ledsna och om de verkligen hade trott att det var den riktiga jultomten. Ja, vad svarar man på det. 🙂

Även tomten går i skolan!

Sen ikväll var det dags för julig mingelfest med TV4 och massa olika profiler på kanalen. Alla från Agneta Sjödin till Martin Timell. När vi kom in till festen så stod det en tomtekör där och sjöng jullåtar. Det var väldigt fint. Men när de slutade att sjunga så kunde jag inte låta bli att säga till dem: -Ni hänger löst! Då skrattade de. Här kommer lite bilder därifrån:

Men redan klockan sju på kvällen så smet jag iväg för då kom min fina man och hämtade upp mig för att fira min födelsedag. Jag fick då en bukett röda rosor och sedan åkte vi till min favoritrestaurang Pontus och gissa vad vi åt där och jag överdriver inte nu, drivor med OSTRON!!!!! Och drack champagne till såklart!

Ja, Pontus är det bästa stället att gå till om du ska äta ostron. Och jag tappade tillslut räkningen på så många ostron som vi åt. Men det är nog bland det godaste jag vet. Och då man inte får äta ostron då man är gravid och jag inte haft möjlighet att åka iväg och äta sedan Kit kom så var det första gången jag åt ostron på nästan ett år.

Sedan avslutade vi middagen med cremé brûlée och en kopp kaffe som grädden på moset. Kunde inte fått ett bättre firande på min födelsedag. Tack min älskade Niclas! Nu har vi precis kommit hem och är vääääldigt trötta. Så nu ska jag kasta mig i säng.

Tack återigen för alla gratulationer!

Kram

/Laila

 1. Jenny W skriver:

  Hej :).

  Oj,oj, då får man ta och gratulera såhär i efterskott :D.
  Du verkade haft ett väldigt bra avslut på kvällen,HÄRLIGT!

  Haha 😀 ”Ni hänger löst”.
  Underbar kommentar ”high five”.

  Ha det gött! Kram Jenny

 2. Grattis fina Laila I efterskott!! kramar

 3. Ann skriver:

  Grattis i efterskott!

  Kram!

 4. Sus skriver:

  Haha var bara tvungen att kommentera igen 🙂 … min kvällslektyr Mama då, fick precis en STOR kopp kaffe över sig, mitt på ditt uppslag 🙁 åååå trött jag blir och trött jag är 🙂 den får hänga på tork över natten, det går ikke att bläddra i den kan jag säga … kan också näma att tidningen har en fantastisk uppsugningsförmåga … på både gott och ont 🙂 🙁 HOPPAS nu bara den går att läsa imorgon.

  ja det var bara en lite parantes 🙂 ha de gott / kram från en kaffedoftande Mama och mig!

 5. Pia skriver:

  Bilden där du sitter med champagneglaset i handen, där är ju LIAM så ENOOOOORMT LIK DIG !!!!=)))))))
  Ja, det vara bara det…..=)
  Kram/ Pia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..