Frugan fyller år!

Idag fyller ”min fru” år, Lili. Det ska vi fira ikväll och jag ska om bara en liten stund åka in till stan för att möta upp henne. Det är faktiskt lite kul att vi båda fyller år med bara två dagars mellanrum och att hennes dotter fyller år bara några dagar före Kit. Så nu ska jag bara fixa till mig lite i håret sedan är jag klar för att åka. Och på tal om hår så är det många som frågat mig hur jag gör för att få den volym jag har. Så här kommer mina ”hemligheter”.

Efter att jag har tvättat håret så torkar jag det med hårtork, och gärna med huvudet nedåt så att jag får lite extra volym i själva föningen. Sedan kommer hemlighet steg 1: saltvattenspray.

Ja när håret är fönat och kammat så som det ska vara så tar jag saltvattenspray i det torra håret längst in mot rötterna där jag vill ha lite volym (bara längst in i hårbotten). Sätter på fönen igen så att det torkar.

Sedan kommer hemlighet del 2: Björn Axen Volymasters. Med den tar jag på samma ställe precis där mot hårbotten där jag vill ha lite extra volym en gång på varje ställe så att det blir lite creppat. Men jag tar ju naturligtvis inte på överhåret då det annars skulle se våfflat ut. Sedan är det bara att ge sig ut på stan med sitt stora hårsvall….. he, he…. sprayar gör jag ju också såklart när jag är färdig sen, glömde säga det.

Ja, de två sakerna skulle jag ha svårt att leva utan.

Det är också många av er som undrar om våra smycken Rock by Sweden och vart man hittar våra återförsäljare. Det hittar ni om ni går in på hemsidan, jag hjälper er lite på traven för om ni klickar HÄR så kommer ni direkt in på vår återförsäljarlista. Om det inte finns någon butik nära dig så går det ju även bra att beställa direkt från vår webbshop (klicka här). Och om man beställer senast 20/12 så kommer man kunna leverera varorna innan jul. Sen så är det flera som undrat om det halsbandet som bruden hade på sig som gifte sig i Bonde söker fru kommer från oss. Ja det gör det och det hittar du om du klickar här.

Nästan hela dagen har det regnat här i Stockholm men nu i eftermiddags så övergick det till att snöa om än lite blaskigt. Ååååååå så underbart! Äntligen kan man kanske få lite julstämning. Men det känns som att det kommer vara borta imorgon bitti. Imorgon kommer några av mina syskon hit på lite födelsedagstårta, det ska bli mysigt och det vore kul om snön låg kvar då i alla fall.

Titta, till och med vår lilla palm på framsidan lever än och är världens mest misshandlade palm får nu smaka på lite vinter. He, he!

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Julia skriver:

  Jaa älskar dig Laila:-)
  Kan inte du komma till Arvika?
  Jag vill träffa dig<3

 2. Annika skriver:

  Hej!

  Tänkte bara tipsa Lena som undrar var man köper parfymen ”Rock Romance”,jag köpte den på H&M,skulle tro att alla hm har den men har oxå sett den på Lindex….kram

 3. Sandra skriver:

  Hejsan..

  Jag måste först säga att jag följer din blogg och du gör det väldigt bra =)

  Och sen en annan sak , la precis in en beställning på rock bt sweden , men sen när allt var klart kom jag på , tror du att jag kommer hinna få det innan jul ? Det var ju en julklapp 😛

  / Sandra

 4. HEJ
  Vilka bra tips! Jag har letat sån saltvattensspray men inte hittat nån. Letar nog på fel ställen 🙂

  Kika gärna in min sida. jag är en fyrabarnsmamma som syr och säljer barnkläder, namnmössor mm
  Trevlig kväll

 5. Vilka bra tips! Brukar få låna Selmas volymaster/våffeltång den är väldigt bra!!
  Sen så ett grattis till din lilla ”fruga” Lili! 🙂
  Ha det så bra, kram på dig Laila<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..