Födelsedagsfirande hela helgen….

Igår var jag som sagt och firade ”min fru” Lili som fyllde år. Det var jag och några kompisar till henne som var ute och käkade middag. Vi åt jättegod mat på en relativt ny restaurang på Sturegallerina. Men just nu kommer jag inte ihåg vad den heter, får återkomma om det. Men kul var det!

Födelsedagsbarnet!

Efter middagen så drog vi vidare till Globen då DJ Tiesto spelade för ett utsålt Globen. Och det var en märklig upplevelse sak jag säga. Publiken var allt mellan 16år till över 50. Och antingen satt folk i sina röda stolar eller så stod man upp och väääääldigt många stod där och vevade med ena armen i luften i takt med musiken. Musiken är ju bra, det är riktigt bra klubmusik men jag har faktiskt aldrig varit på en KONSERT med en DJ förut. Det var liksom det som var märkligt. Alla stod och kollade på scenen där det stod en ensam kille och spelade som värsta rockkonserten. Men det kändes ändå inte som en konsert för mig. Det var kul och det var bra, men det var annorlunda. Hade nog hellre gått på en konsert med honom fast om det var mer som en klubliknande känsla om jag ska vara helt ärlig. Men jag verkade nog vara rätt ensam om att känna så verkade det som när jag tittade mig omkring när jag stod där i Globen.

Idag har födelsedagsfirandet fortsatt. Min bror Jonas och hans fru Lindah samt min syster Linda och hennes sambo och två barn kom över på lite tårta i eftermiddags för att fira mig. Vi mumsade snabbt i oss en jättegod prinsesstårta som jag hade köpt hem från ett bageri här hemma. Den var riktigt smaskig och god. Blev inte så mycket kvar av den.

Sen så hade min syster fixat en lite överraskning. Vi har ett gammalt VHS band från när vi är riktigt små då vi firar några jular och några dop och nyår. Då är jag mellan 7-12 år på detta bandet och mina syskon är också med. Nu hade hon fört över detta till sin dator och klippt till det lite och sedan bränt ner det på en DVD skiva. Och den fick jag nu som en av mina presenter. Så himla kul! Jättekul att få visa Niclas och Liam hur jag såg ut och hur jag pratade när jag var liten. Och så fick man ju ta fram skämskudden ett par gånger då man tycker att man själv är lite pinsam. Men roligt var det! Bra tips på present, väldigt uppskattat att få ska ni veta.

Sen har vi varit och köpt en gran också. Men har inte hunnit klä den än. Bara fått upp ljuset och ett par stackars kulor. Ska fortsätta att klä den imorgon. Men det var ändå väldigt mysigt att bara få in en gran i huset och tänd brasan. Genast fick man lite mer julkänsla.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Sus skriver:

  Hej,
  Du är underbar helt enkelt. När jag såg bilden med tårtspaden ”Rosen” så retro a lá 70- tal spred sig ett leende på mina läppar. Dem besticken är jag uppvuxen med 🙂 Måste bara säga att mycket av det du skriver om eller bilder du publicerar här, ger mig en del flashback 🙂 lyssnade på radioprogrammet sommarpratarna i söndags, väldigt intressant och lite små rolig mellan varven. Och när du berättade om högtalaren du dansade på, brast jag i skratt, jag har varit med om en liknande incident … ramlade dock inte i armarna på en teddybear 🙂 mer i golvet. Ja så vad jag vill säga är det att jag vill tacka dig för din fantastiska blogg. Har som sagt aldrig tidigare läst än mindre följt en blogg som din. Ramlade mer eller mindre in på din blogg av en slump för ett par tre veckor sedan och är numera beroende av den:) Så tack än en gång fina du, för att du delar med dig av ditt liv. Det uppskattas verkligen ska du veta.
  Btw alltid kul med födelsedagsfirande både andras och sin egen, så din helg var säkert toppen 🙂 / kram Sus

 2. Selma skriver:

  Mysigt födelsesdagsfirande ni verkar haft 🙂
  Det var en fin present av Linda!! Vi har en massa VHS band, och det händer ju inte så ofta att man sätter sig och kollar på det. Skulle vara mycket lättare om man hade det på DVD, så förstår att det uppskattas väldigt mycket! 🙂
  Ha det så bra, kärlek till dig Laila <3

 3. Åh vilken bra present!! Säger precis som Selma,vi har också VHS från när vi var små och man vill gärna få över dem på DVD så att man kan kolla lättare! 🙂
  Vad mysigt att ni har fått upp granen, en riktig julkänsla kan jag förstå..vi ska ta upp våran snart också och klä den på torsdag typ 🙂 Ha det så bra Laila, kram på dig<3

 4. Låter supermysigt. Själv så var jag och kikade på Von Benzo i torsdags. 🙂

 5. Mari skriver:

  🙂 Underbart firande ju.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..